Kako nazaj na partis?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vrgli so me z partisa, ker nisem nazaj nalagal....

Vseskupaj en bullshit, ker sem imel ratio cez 3, pol pa pridem z morja po 10ih dneh,
pa ratio 0.71, kr nekaj, začnem z freeliči, nalagam nazaj, in vrnem spidermana za ene 50gb,
pa se mi ratio ne spremeni niti za procent...

Kr nekaj.

Zdaj sem ban.

Kako nazaj?

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Očitno ti ni štelo uploada. Če se ne motim, moraš nekje v nastavitvaj torrent odjemalca izključiz dhcp.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Mene so tudi vrgli iz Partisa, že kmalu na začetku, verjetno zato, ker nisem ene 3 tedne bil gor.

Tudi do FAQ ali drugih navodil ne, da bi vsaj preveril, kakšen je greh.

Se mi je zamerlo, ne bi rad zaradi tega menjal ime, ker ga lahko potem menjam vsaka 2 meseca ... in nič ni narejenega s tem, a ne !

Tudi jaz : kako nazaj ?

Nazadnje urejeno:

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
A je to nov račun z novim e-mail naslovom ? Ker starega prepozna
tongue-1.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Nimam. Pa tudi če bi ga imel, ti nebi prijelo vsakega email-a. Sicer je pa trenutno 34113 registriranih od 35000 možnih, tak da v lov za pravim mailom.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Ne rabiš povabila...probi se prjavit...če ne bo šlo, se probi registrirat iz drugega računalnika.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.943
2.644
113
Od zastonjskih ponudnikov mailov prime mail od MyWay-a. preverjeno
wink-1.gif

Evo še direktni link do maila: klik

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Haha, kakšne težave imate nekateri. Če bi se držali pravil, sedaj ne bi imeli teh problemov!!!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Zakaj pa bi bila arogantna pravila?! Če se nekdo pač ne more držat določenega ratia, potem pač ne bo na tej strani. Moraš se zavedati, da to ni 24ur.com ali kaj podobnega ampak gre za privatno strani s svojimi pravili. Če se jih ne moreš držati, potem pač ne boš tam. Me pa zanima, kako se potem lahko držiš pravil na drugih straneh, ker so ta pravila še precej strožja (večina tujih strani)?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Lahko, saj sem za igro !

Vendar : prijavil sem se, potem sem pa bil nekaj časa pasiven. Ko so me banali, bi lahko vsaj dovolili dostop do splošnih pogojev, da vsaj vem, zakaj !!! ( Vsaka mona ima svoje pogoje, kako jih naj na pamet vem ? Sploh na začetku !)

Zato pravim, da so arogantni. Saj ni tako velik problem, imam kljub temu kar precejšnjo mapo s filmi, torej je predvsem Partis na škodi.

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Jst mam povabila če kdo hoče. Sicer so pa itak registracije odprte tak da sam reset routera oz. modema pa hiter nazaj gor.
Sej men so tut dal začasni ban 48 ur pa sploh nevem zake??

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Eni mamo statične IP-je tko da je mal večji problem, sicer sm pa jst zaenkrat še gor. Sam frendu je pisal če je kao hotu password na mail da maila ni v bazi, k se je pa hotu še enkrat registrerat je pa pisal da je mail/IP že v uporabi. Tko da v takem primeru nemorš nč, edin da kontakteraš koga na partisu. Če je pa IP dinamičen pa ni tak problem za zrihtat. Edin lohk bi če že pobrišejo acc, pol tud zbrisal IP iz baze da se lohk še enkrat registreraš.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Edin lohk bi če že pobrišejo acc, pol tud zbrisal IP iz baze da se lohk še enkrat registreraš.

Pa ravno v tem je fora. Če so te vrgli s partis, so te vrgli z razlogom in te seveda preprečili ponovno prijavo nanj. Kaj se ti to ne zdi logično?! V čem je finta, če te vržejo dol, ti pa se z največjo lahkoto čez 2min ponovno registriraš?!