Kako najlaze dobit/ukrast 3,85EUR???

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma kaj ste pametni, vsakega bi takole nategnili. kaj pa 3,85? eno pir. ena škatla čikov... a bi kdo pomislil, da ga hoče nategnt???

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ,

Itak sem imel drobiž pri roki, odprl sem kaso in gasa vsakega po 1kom ven
grin1.gif

Od zdaj naprej pa nikad više. Dosti tega reka - dobrota je sirota
smile-1.gif

Aja, pa bilo mi je "verodostojno" - v smislu, ker je rekel točno pri kateri hiši dela (dom obrtnikov). Tako da se je res dobro pripravil frajer.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Saj ga bo vest pekla in ti bo prinesel nazaj... Mogoče pa je res bil serviser in je po N klicih po telefonu pozabil, da si je drobiž sposodil.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Dopuščam tudi to možnost. Tam nekje 1%. Ampak ok, če se to zgodi, bom še imel nekak zaupanje v človeka.
Drugače so pa same faking barabe naokol.
Ampak zanimivo - so mi že ene parkrat v štacuno priletel raznorazni brezdelneži, k bi kar en denar imeli. Recimo 2 EUR je tarifa.
Pač ne dajem denarja naokoli. Lepo rečem, da rabim nekaj časa, da jih zaslužim in čao. Sej kdaj, ko se po LJ sprehajam, dam klošarju kak euro. Sam da mi pa takole hodijo na vrata, mi pa najeda.

No, kako se mi 2 eura zdi veliko - potem pa pride en "profi", pa me nategne za duplo tarifo, pa še z nasmeškom mu izročim iz kase, hahahaha
grin1.gif

Care
grin1.gif

Sam ne daj bože, da kje sedim na pijači, pa pride v lokal isto foro upalit
evil.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Na isti način se jaz smejem narodu, ki je izvolil barabe, ki so nam pokradli par miljard hahaha
smile-1.gif

Smešne so te barabije, na vseh nivojih
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.171
113
v lokalni ostariji
zakaj pa ne? 3.85= par pirov (po 0.7€)...tobak...

ali pa še ene 10 takih nategov (oziroma fehtanj) pa bo 38€ in ena runda "belega" ali "rjavega"...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Model je car,ce s takimi forami prezivi. Ene in iste stacune oz. Folk ne mors nategvt....tko da si mora vsakic kej novgaa spomnit,pa da mu rata.....najlazi je za salter vsak dan it,paa eno in isto delat. Model je inovativen!
smile-1.gif