Kako naj ... ?

LovelyMaya

Zelenc'
8. nov 2009
1
0
1
V službi se videvam s tipom, ki mi je blazno simpatičen, videvava se pa bolj redko na žalost (tudi zaradi mojega študentskega dela ki je pač prilagodljiv in me tam ni vsak dan, medtem ko je on redno zaposlen)...
frown-1.gif
tako da ni šans, da bi mu rekla kaj drugega kot Živjo in dodala en nasmeh zraven, in to je to. Kaj šele, da kaj drugega...
Glede fanta vem, da je samski tako da nimam nobene slabe vesti pri spogledovanju, kolikor ga je.
cry12bpy.gif

No, ker mi pozdrave in nasmehe vrača, sklepam da je to dober začetek a kaj ko igra nekaj vloge pri tem vsem tudi to, da sem malo sramežljiva in tudi ne vem kaj bi rekla v tistih parih sekundah ko odbrzi mimo. Občasno (1x mesečno, če imam srečo 2x v dnevu v celem mesecu.. mogoče kdaj večkrat) nesem tudi kakšne dokumente k njemu, ampak takrat se pač meniva o tem, le o tem oz. pač tak prijazen chat. Dozdeva se mi, da če bi rekla kdaj kaj bolj.. da ne bi mel nič proti, a mi deluje tudi on sramežljiv (je pa toliko star kot jaz, kakšno leto starejši) tako da si sploh ne upam in sem samo videt nasmejana, dobre volje in samozavestna, on pa enako, samo za kanček bolj zmeden kot jaz.
grin1.gif

Vem da ni edini na svetu, ampak všeč mi je in rada bi ga bolje spoznala... mogoče me on noče, ampak bi si rada vsaj na jasno prišla. Kako?

Hvala za nasvete.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jutri bo deževalo in bo po tleh mokro, ob prihodu se en meter pred srečanjem "malo spodtakni/zdrsni/votever" in se"mu ujemi" v naročje. Potem se mu navdušena zahvali in ga takoj povabi na kavo, da se mu oddolžiš
smile-1.gif

ma da deluje
zmaga.gif
včasih je treba usodi malo pomagat

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Takoj sem se našel v tvoji zgodbi. Nisem vedel da sem ti všeč
d055.gif

Povabi me na kavo iz kavnega avtomata, pijem kapučino s čokolado -brez cukra, pa bova potem vidla kako naprej.

Resno, povabi ga.
Problem solved, zaklenite temo.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Se strinjam s fanti! Ne vem kaj se pr takih zadevah neki problemi delajo...povabiš ga na kofe, pa boš pač vidla v kero smer bojo zadeve stekle. Enostavno nimaš kej zgubit...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik LovelyMaya pravi:
da sem malo sramežljiva..... a mi deluje tudi on sramežljiv....

Jaz bi vaju kr oba ruknu!

Resno, vprašaj če ima punco, potem ko reče, da jo nima, rečeš ooo lepo in greš, ko u filmu! Ob naslednjem snidenju boš pa vidla, kakšna bo njegova reakcija.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Vejic ne postavlja pravilno, po jeziku ne vem, če ni iz vzhoda Slovenije...
Sicer pa je čisto mogoče, da se je zgodil zgodovinski preobrat in je prišlo dekletce na pravi forum po nasvete.
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jutri bo deževalo in bo po tleh mokro, ob prihodu se en meter pred srečanjem "malo spodtakni/zdrsni/votever" in se"mu ujemi" v naročje. Potem se mu navdušena zahvali in ga takoj povabi na kavo, da se mu oddolžiš
smile-1.gif

Sam......pazi da ne zajebeš pa nerdiš špage....pol bo treba klicat parketarja....ki te bo rinu do WCja na ploščice....nato bo treba klicat keramičarja
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Punčy, (pa za trenutek pozabimo, če je tole hec ali ne) daj mu kar pribij: "Ej, dej povej, kdaj maš čas za kavo?" Če ga zraven gledaš v očke, ne bo nič narobe
tongue-1.gif
)

Vaš kakšen problem imaš? Tak, da ga v bistvu sploh nimaš problema
cool-1.gif