usb to m2 vmesnika nimam časa kupovati, bom poskusil z Acronis True image, pa da vidimo, če deluje metoda od Utiševalca
Torej imaš samo en SSD? In ta je M2?Torej, kako se spraviti k temu. Imam namreč samo en m2 port na prenosniku, tako da ne morem imeti 2 ssd-ja hkrati vključena. Ima kdo kakšno idejo?
IN se ti mašina seveda ne dvigne.Narediš kopijo (image) na nek drug SATA/USB3 disk in od tam "preslikaš" na nov SSD ki ga montiraš v prenosnik.
zato zagovarjam WIN image file. WIN je dosegljiv povsod....Samsung ima orodje za kopiranje, a dela le na samsungih kot ciljni SSD.....
To pa zato, ker nisi kupil pravega, ne zato ker je bil poceni. Namreč, če daš v sata m2 pretvornik nvme m2 ssd, to pač nebo delal.Lahko kupiš M2 to USB ohišje. Pazi, kaj kupiš, meni neka poceni zadeva ni delala.
Ker zadeva ni delala, sem naredil dvojnik na en drug ssd preko USB, zamenja disk v m2 in ponovil vajo.
To pa zato, ker nisi kupil pravega, ne zato ker je bil poceni. Namreč, če daš v sata m2 pretvornik nvme m2 ssd, to pač nebo delal.
Gladko se ti.IN se ti mašina seveda ne dvigne.
Ciljni disk naj bo malo večje kapacitete, ker ne zna vsak program "stisnit" na manjši prostor. Koloniral sem enkrat na malo manjši disk (par megabajtov manj) in izgubil celi dan, dokler nisem našel pravi program za to.Gladko se ti.
Macrium reflect free verzija je še vedno klonirala tako, da se je vse dvignilo kot v starih časih nekdo na pogled Jenne Jameson.
Samo ciljni disk more bit večji ali enako velik od onega ko ga kloniraš.