Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Amazon ima nove in rabljene, cene so pa kar precej različne.
Če bi imel kakšnega kolega / znanca iz kakšne od podprtih držav, bi bilo najboljše, da ga on naroči preko google play trgovine. Sam drugim trgovinam kot amazonu, zaenkrat še ne zaupam.
Sej vseeno, če bi blo kaj narobe te bo amazon kril, ker morajo vsi, ki preko njih prodajajo izpolnjevati določene pogoje. Če te ta prodajalec nategne, ti amazon vrne in se on potem f00ka s prodajalcem (preverjeno).
Glede na to da se govori od google pixel C me zanima ali se da naročiti iz amazon.it v slovenijo preko pošte?
Ker mene zanima google pixel telefon.
Hvala
Seveda, samo včasih prodajalec ne pošilja v kakšno državo. To ponavadi vidiš, če si prijavljen in si ogleduješ izdelek. Sicer redko, da nebi pošiljali k nam, ampak se pa zgodi.
So zanimive ponudbe. Samo expansys je res drag. Ko sem preko njih naročil nexus 6p je bila takrat cena res ugodna.
Za pixla 5 je pa preveč navita cena...
Sam zdej ko si povedal za vse težave, kar še nisem vedel me je kar malo odvrnilo...
Pa mislim da se še najbolj splača naročiti preko google store UK in potem preko C&M poslati v slovenijo. Dobiš model 128gb 5" za okoli 850€
A si kontaktiral prodajalca ?
Večimoma prodajalci sploh ne vedo kje je SLO [mislijo, da je to kakšen otok blizu Samoe ] in, ko jim razložiš, da je to skoraj v osrčju EU in da je SLO članica EU, pošljejo brez problema. Jaz imam že nakaj takšnih izkušenj. Probati ni greh.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.