Kako ji povedat?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Vem vem.Sam saj to stvar hocem naredit trezen :p

ja, pa roke drži tko k bass rutten v svojem self defence videu...pa če bo treba užgat, ne šparaj roke, seveda govorim za silobran...

Al naj bom pijan,da nebo bolelo?
rolleyes-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
pa vklopi webcam pa prilepi video pol.
če bo live stream pa še toliko bolje.

// kako smo nesramni.. :|

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Evo pa smo
cheer.gif

Da na kratko povem kako je slo.
Torej,prisla je k meni in takoj sem ji povedal da se morava pac nekaj pogovoriti.Pac sem ji povedal da tako ne gre vec naprej.Da jo kljub temu kako super punca je enostavno nimam vec rad.Bila je seveda sokirana.Kdo pa nebi bil.Potem je zacela,kako mi lahko to delas,pa zakaj,mas drugo?...Druge nimam,samo enostavno ne gre vec,sory.Potem pa me preseneti ko rece,da ceni mojo iskrenost,in da je lepo da sem ji to povedal iz oci v oci.Nato se se malo pogovoriva,pove mi da me ma se zmeri ful rada,in da bo potrebovala nekaj casa da me preboli.potem lepo spakira svoje stvari(mirno).Nato ji predlagam ce greva na kavo da se ksno receva.Sediva sediva se mal pogovarjava.

Tako da ni nobene zamere med nama,in se strinja da ostaneva prijatelja.Ni lepsega.Me je pa presenetila z njeno reakcijo.

Torej to je to
smile-1.gif

Zdej pa na lov :p

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
samo [censored]čine jokcajo po forumu, kako ne morjo reč eni pički, da je konc.....

get a life, pički boš pa uslugo naredu