Kako izgnati muhe?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Godlar pravi:
Js sm kupu dve napravi podobni temule in dal v sobo in končno lahko mirno delam.

http://www.bolha.com/dom-ostalo/elektricni-odganjalec-mrcesa-oglas1275795557

Čist me je iznerveral ko sem imel po 5 muh v dobi.

A to je še eno takšno sranje, ki ga prodajajo na Conradu? ... Sem preko njega naročil sledeče ... Električni odganjalec mrčesa, oganjalec komarjev, odganjalec pajkov, oni električni lopar in tisti drek na štrom priklopljen - ko muha prileti notri, jo speče ... kar nekaj!

Dal čez 50 evrov vse skupaj, na koncu pa ... še vsako golazen dobiva v stanovanje, muha kdaj kakšna prileti - če tudi jih v lj itak ni kaj dosti, če jo z onim električnim loparjem mahneš, pade dol, se zavrti parkrat okoli svoje osi in zleti dalje ... če prileti v ono električno napravo pa muha veselo hodi po tistem, ki bi jo moglo ob stiku ubiti ...
Glede komarjev pa ... ko sem kupil to nesnago sem jo nastavil na štrom ... se mi je zdelo, da prvo noč še hasni, potem pa je začel biti ko čisto običajen dan ... polno frčeplanov ki jih te izmenične zvočne frekvence niso niti malo zmotile ...

Ne vem ... ampak zgleda, da so vse živali postale že imune na te stvari ...

Jaz pa bi rabil neko boljšo zadevo, za muhe in komarje ... ki stane več kot 50 evrov ... da bo vsaj boljša roba ...

In mimo grede ... oni vrag, ki ga v trgovini kupimo za komarje, stane tam do 10 evrov ... mesec dni drži, pa je hin ... a ta električna zadeva pa bi naj delala leta in leta, pa samo 20 evrov .... nategi ... Takšne stvari bi mogle potem stati tam do 50 eur - če odmislimo električni lovilec muh oz mrčesa ...