Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Licenca za programsko opremo je pravico do njene uporabe. Nič več in nič manj. zino to ima.
Kje bo dobil medij - sposodil od kolega, kupil od pirata, dobil na MS, skopiral iz neke druge recovery particije, potegnil iz p2p networka... ni važno.
Če ne verjameš kmečki logiki, pokliči na MS in vprašaj, če lahko OS (za katerega imaš licenco) namestiš iz medija X, ker si svojega po nesreči uničil / izgubil / ga je pojedel pes.
res je, imam kodo za dostop do viste, plačal sem jo, viste pa nimam. svetovali so mi naj si od nekoga sposodim visto, bilokatero, instaliram in vnesem svojo kodo. tako dobim povrnjeno točno mojo home basic verzijo. to so mi rekli na microsoft slovenija, tudi bigbang je reko enako. ampak ker v kamniku nikogar ne poznam sploh, ker sem tukaj nov, sprašujem, če mi lahko kdo na pm pove kje naj staknem visto?
Kupil si originalno zadevo, Zdaj pa te pošiljajo okoli ? Idi do servisa kjer so servisirali zadevo in zahtevaj svoj OS. To da nisi nobenega CD/DVD poleg dobil me tudi čudi.