Vidiš ker ne bereš, ga je dal Pediater v banovce, Jernej pa ne moderira čvek, tako da mislim da nima pravice banat!
In kje to piše ker jaz tega ne vidim? V svetem pismu?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vidiš ker ne bereš , ga je dal Pediater v banovce, Jernej pa ne moderira čvek, tako da mislim da nima pravice banat!
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Na tole tadrugo sem se že sam spomnil.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Fer bi blo da daste zdej modelu 3dni fore kdar bo zrel za ban al pa da njegovmu sodelavcu za 3dni podaljšate![]()
![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No potem se opravičujem in to ni bila laž le nevednost! Jernej se vseeno nima pravice vtikat v ta čvek, če se tukaj zmoti kakšno zmoto naredi šele pri človeku?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sem pogledal in vidim, da si moj post res lahko interpretiraš na dva načina. Sorry.
ON: Zakaj se ne sme vtikat v čvek? Saj gre za iste osebe na istem forumu. Pomoč je vedno dobrodošla. Bi postal kar naenkrat bolj kompatibilen, če ga danes dodamo sem?
To je ded.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:V kolikor je dejansko šlo za pomoto, priznavam napako in se ti iskreno opravičujem.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Očitno so že drugi napisali vse glede situacije ter razlogov za ban, tako da resnično nimam veliko za dodati.
V kolikor je dejansko šlo za pomoto, priznavam napako in se ti iskreno opravičujem. Očitno sem malce prehitro, predvsem pa napačno ocenil, da z GrandFelixom ne le po IP naslovih, temveč tudi vsebinsko pašeta skupaj.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
+ volio bi da te ne volim![]()
Meni je všeč, če so zadeve vsaj približno na normalnem nivoju z malce humorja. Takšnega, zdravega, črnega ko sam Satan.![]()