Kako dela moderator Jernej

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Zadnjič me je prvič v življenju doletel ban (dvo ali tridnevni - ne vem točno, ko sem prvič pogledal, me je čakalo še dva dni). Bil sem malo zmeden. Očitno moderator Jernej kaznuje tiste, ki v neko temo nič ne napišejo, so se mu pa verjetno kje drugje zamerili in mora svoj gnev izliti kot majhno dete.
Sporočilo je bilo:
a.jpg

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Imaš prav. Najprej me je razkurilo. Potem sem pomislil, da bi bila v bistvu idealna prilika, da bi pozabil na ta forum. Na koncu pa sem si rekel, da zaradi enega pacienta med moderatorji nima smisla spreminjati navad.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.232
2.031
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Imaš prav. Najprej me je razkurilo. Potem sem pomislil, da bi bila v bistvu idealna prilika, da bi pozabil na ta forum. Na koncu pa sem si rekel, da zaradi enega pacienta med moderatorji nima smisla spreminjati navad.

Razumem. Zmenta se mano a mano
zmaga.gif

Kaj točno pomeni "mogoče si celo malo preveč alter" ? Alter v smislu, da je zaznati premočan odklon od tipičnega pisanja ali da uporabljaš drugo ime za prijavo ali kaj tretjega? No, saj to bi verjetno moral vprašati Jerneja, ampak, ko smo ravno offtopic.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Mogoče je mislil, da si Realov Pepe.
Žal sem že v otroštvu spoznal, da nogomet ne bo moj šport, ker sem prevelik antitalent
frown-1.gif
.
Sedaj pa sem že tako ali tako prestar.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Ti pa bodi tiho, ker ko sem temo pregledal, sem sklepal, da me je verjetno imel za tvoj alter. Po kaki logiki mi sicer ni jasno...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj točno pomeni "mogoče si celo malo preveč alter" ? Alter v smislu, da je zaznati premočan odklon od tipičnega pisanja

Čeprav se s Pepetom večkrat ne strinjam, še nisem zasledil, da bi pisal žaljivo...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.879
699
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ti pa bodi tiho, ker ko sem temo pregledal, sem sklepal, da me je verjetno imel za tvoj alter. Po kaki logiki mi sicer ni jasno...

Sodelavca ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tekst na sliki in slikica so priveti. spodnje sporocilo je osebno od jerneja.

men je jernej car. pa se vsi postavite na glavo. mod in pol. po karakterju.
notranjc pa po dimenzijah

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Očitno ima tudi precej tipično lastnost nekaterih v medicinskem osebju. Če kaj zaj.be, računa, da bo mati narava popravila, on bo pa tiho ali zanikal napako.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kolko je meni znano se moderatorske odločitve ne komentirajo javno, sledi ban
smile-1.gif

Če pa je bil feler, je bil pač feler, saj si še vedno živ, ti bo dal kak brezplačen nasvet.

Podobne teme