Kake fantazije mate?

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Mene pa se dons matra da sm bil se vorng froc, k so se lustne trojcice vse vame zacapale. Smo sam pr kusvanju bli
uf-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mene pa crnke ne ganejo kaj ekstra. take povprecne so mi totalno anti. pa ni problem barva koze, ampak fizionomija obraza/telesa, ki je pri crnkah drugacna. ce je crna, potem mora bit res res ornk huda...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa tud MILFice me ne ganejo. preverjeno, leta in s tem kao izkusnje nimajo nobene veze, steje predvsem naravni talent in pokvarjenost, neodvisno od let
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ej ej stari ne se razburjat to škodi lepoti, to da niste lušni pa nisem rekla, ene par je clo zlo uporabnih

majč

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej tak se zmenima.

Naredima deal.

Dobima se, jaz ti pokažem palco (parkirano, ne v pogonu), pa ti oceniš. Če je komad tako more bit, lahko jaz dam tvojo sliko
na alter, če ti rečeš da ni prava mašina, pa lahko ti zalepiš sliko od mene spodaj.

Pa mela še boma eno pričo.

Pridem v kratkih hlačah, pijemo kafe, pa ti tako ob bedri pomaham, če se neboš mogla odločit pa samo hlačnico dvignem za
3 sekunde.

Mislim da je fer ponudba. Razmisli, cel alter se mi bo smejal in dobil bom drugo titulo.

Dama roke?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ok pol te itq ne štekam s tvojo štajerščino...ti mene tole spominja na vrtec, k so mi fantki lulčke kazali, zgleda da še nisi šel skoz to fazo
priden.gif

majč