Kak stari dopovedat zadevo?

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kak je moja prva tašča bila smotana ej ... Isto kot ta tvoja zdaj ... In kot da še to ni bilo dovolj, pa je baba bila brez dlake na jeziku ... je pred svojim dedom pa hčerko rekla ... če hčerka ne bo mogla, bo jo pa zamenjala ... in kaj sem si mislil ... na silo sem se smejal, pa si mislil, baba s tabo je nekaj fejst narobe ...

To žensko sem pa utišal, ko smo padli v eno debato na pikniku, pa sem vsem razlagal (je ona bila zraven) da ne maram ljudi, ki samo sprašujejo, težijo na polno, in sploh ne nehajo cvilit, še posebno, če do besede ne moreš priti ...

In evo ... si je očitno zelo dobro zapomnila to, ni me več neumnosti spraševala, je pa še skos najedala ... in zaradi njene stare sem pustil babo ... S tako taščo živeti do smrti ... dosti hujše, kot če bi samski bil ..

xyxx

Pripravnik
27. sep 2007
40
0
6
pa če verjameš da kar lahko vidiš na tašči, bo tudi na njeni hčerki..............
saj ni to 100%, nekaj pa je le na tem

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Ne vem, zakaj se ne odselite od tašč in zaživite po svoje!! Dokažite sami sebi, kolk vas je v hlačah! Hkrati boste pa imeli tudi mir, pa čeprav kot podnajemniki !!

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Se vedno je nekak mama od tvoje zenske .. lahko omejis srecanja ampak odjebat pa vseeno ne mores.Tak da ce naletis na zajeban primerek je ona o miru tud vprasljiva.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Že če upoštevaš zlato pravilo, da si doma vsaj toliko vstran, da tašča ne more do tebe v copatih, si že nekaj naredil
smile-1.gif