Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Delam v tujini, nakazujejo pa mi na SLO račun. Potem meni ne bodo trgali... ampak me dobdo pomoje kasneje pri dohodnini ruknili
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Enkrat mesečno čez mejo po glavno fasungo, sproti še polno tankat...
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Samo čakam, ko se bo enemu spipalo
Jaz se pa čudim , da se jim že ni.
Seveda bo Janša kriv, povsod berem da se igra z državo in da je v opoziciji še hujši kot v poziciji.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Potem ne bo več, Janša je kriv. Potem bo kruta realnost
Ja, ti njegovi stavki so itak podidiotski. Skoraj škoda citirat.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Lej, kako so bili včeraj dobre volje:
Citat:
Vlada bo julija za leto in pol uvedla krizni davek na plače in vse druge aktivne prihodke. Davek bo veljal leto in pol ter bo progresiven, torej bodo tisti z višjimi prihodki plačevali več.
Se že ve, kako bo "lestvica" sestavljena?
upam da nebodo spet razredi kot pri dohodnini
ne razumem zakaj ne morejo spisat ene funkcije in potem samo noter vstaviš prihodek
Itak da bodo spet razredi. Je že včeraj Lukašenko izjavil, da morajo tisti, ki imajo več, tudi več prispevati. Temu boljševiku ni jasno, da je 1% od 700 EUR manj kot 1% od 1400 EUR. Ne, tisti s 1400 EUR neto bodo morali plačati vsaj 2% (če ne 3%).
Argumentacija je bila, da morajo vrniti sistemu, ki jim je omogočil višje dohodke
Retorika prejšnjega sistema.
Folk, višji davki pomenijo višjo kakovost življenja!Citat:
po tem, ko je »Slovenija osem let zniževala davke«, nekaj stori tudi za to, da se ohrani kakovost življenja ljudi in kakovosten javni sektor.
Globoko v sebi si vsi želimo višjih davkov. Priznajte. A ni fajn imeti državo vodilno v vsaj eni zadevi? Dajte no!Citat:
Lukšič meni, da bodo ljudje ukrepe dolgoročno podprli
Do zdaj tisti z več niso dali več. Dohodninska lestvica in dozdajšnji davki so je desničarska utvara (prince teme in to...)!Citat:
»Gre za to, da tisti, ki imajo več, tudi dajo več. Ker imajo več tudi zato, ker jim država, ta sistem, to omogoča,« je dejal.