Kaj za pod pazduho? - deodorant

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
...Ma ja. To sem enkrat uporabu, kot da si noge s silikonskim kitom namažem. Dihta totalno, temu primerno je blo tud počutje...
ne-ne-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
ksz

Antiperspirantov al kaj so že, ki bi preprečevali potenje jst še nisem videl. Jih je pa kar nekaj, ki uspešno preprečujejo smrdenje. Meni tudi najbolj odgovarjajo geli - uporabljam gele od Gillette.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
a je kdo probu že kak antperspirant (al kak že) proti potenju
pa ne mislim kak nivea ipd. ker je itak kot normalen deodorant
v mislih mam kakega ki je prav namenjen temu
a sploh kej pomaga??

To o čemer tu teče govora so vsi antiperspiranti , deodorant je čisto nekaj drugega. Vsi ti, ki so jih tu lepili vsebujejo Aluminum Chlorohydrate (ali druge soli), ki preprečuje potenje. Deodorant samo preprečujejo vonj, ampak to je eno navadno sranje in to dvomim da kdo dejansko uporablja. Dobijo se tudi pri nas zadeve, ki vsebujejo ogromno a.c. Triple Dry, Hidro fugal...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Kaj vam je stem old spice sranjem, sej je vredu ker je prozoren da se na majicah nic ne pozna, ampak potim se pa vseeno z njim, pa se prekleto mocan vonj ima da deluje kot da sem se na parfumiral stem, najbolj delajo glih te bele zadeve rexona itd, sam tam se pa majice unicujejo.

A ni bila lansko leto tema na alterju da so dvoje zadeve na trgu, nekaj kar disi in nekaj kar preprecuje potenje?

Če se ne potiš ni zdravo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Jaz uporabljam tole, v zadnjih letih še najbolj zadovoljen.

http://www.deo.de/index2.html
Se dobi to kje pri nas?

Jaz sem ga pred kar nekaj časa kupil v Mullerju in je smešno poceni. Stvar deluje, imaš ga za res dolgo časa pa še brez vonja je (če hočeš dišati, se lahko čez našpricaš s čem drugim). Edino kar mi od začetka ni bilo všeč je to, da ga moraš zmočiti, ampak se navadiš.