Kaj za pod pazduho? - deodorant

matej_

Guru
25. okt 2007
2.145
667
113
Zdravo, mene zanima, kateri deodorant uporabljate zdej ko se bo začelo vroče?
Sam imam enega iz muellerja ne vem točno kerga ampak mi je uničil par majc pod pazduho, bele so ratale sivo-rjave pod pazduho.

Torej rabim nekaj za pod pazduho lahko je sprej al pa roll-on al pa kj drugega, samo da diši cel dan, pa da ne uničuje majc pod pazduho... kaj predlagate?

hvala....

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Britje...........ja...in pol bo problem rešen................he he.....

Ipak, za une, k poleg britvice rabmo še kakšen dodatek:

Jaz uporabljam:
- 80% kristal, kamen, kakorkoli se že reče in potem čez
- 20% dve šprice Givenchy deodoranta.
givenchy_pi_neo_deo_spray_250.jpg

To je to kar se pazduhe tiče...

LpM;

Lonck

Pripravnik
13. okt 2007
131
10
18
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Meni je najboljši kar ta oldspice

90px-Old_Spice_deodorant.jpg

Še en glas za Oldspice.
Sprobal sem jih že ogromno in pri Oldspiceu nimam nikoli madežev na majicah in tudi drži dolgo

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem tudi testiral razne ampak tega je že 10 let odkar uporabljam samo old spice. Sicer me tabeli sticki dražijo/srbijo zgleda da sem čist alergičen nanje. Gel/prozorni so mi pa najboljše kar sem našel....mogoče še predobro držijo.
grin1.gif

Podobno je s šamponom za lase....enkrat ugotovil da je Fructis Color Resist najbolj primeren za mojo čupo, uporabljam že 10 let samo tega. Tudi drugi "okus" fruktisa mi naredi že celo štalo kaj šele kak hednšolders crap.
tongue-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Hmmm, za vse vas ''moške'' ki se brijete pod pazduho imam vprašanje. Kater puder vam najmanj draži kožo na obrazu in na katero znamko dizajnerskih torbic prisegate? Aha pa še to ali so letos še v modi široki šali na roza srajčkah ali vaše fante to moti?

Hehe brez zamere, mal heca more bit

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Hmmm, za vse vas ''moške'' ki se brijete pod pazduho imam vprašanje. Kater puder vam najmanj draži kožo na obrazu in na katero znamko dizajnerskih torbic prisegate? Aha pa še to ali so letos še v modi široki šali na roza srajčkah ali vaše fante to moti?

Če misliš, da živalske dlake pod pazduho naredijo moškega..potem pa..

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Super stvar:

Rexona Ice (for men)....(3,85 EUR Spar)..modro bela embalaža...v speryu, antiperspirant

(sam uporabljam kombinacijo..roll on-a in spreja..roll on ni tako pomemben kak je, mora pa bit..ker oni 'vazelinasti' so obup (vsaj zame oz. pri meni)).
Gre pa z Rexono tudi brez roll ona.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
29464_b.jpg

Jaz pa tole furam, navadno spray. Dober deodorant pa še srebro uničujem, da mu cena raste.
hysterical-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

Če misliš, da živalske dlake pod pazduho naredijo moškega..potem pa..

bonk.gif

Vedno več moških se brije po telesu, pudra po obrazu in na splošno porabi več časa v kopalnici kot povprečna ženska
uf-1.gif