Kaj vse se najde v slovenskih hišah

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
evo, še nečesa sem se spomnil...nekdo je imel v dnevni sobi ali kje vzidan starejši bmw-jev motocikel in sicer tako, da je ena polovica (ne vem ali leva ali desna) bila v steni.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poleg vsega tega orožja, ki ga je imel neprijavljenega ujed niti opazil nisem
crazy1.gif
Pa to ne moreš verjet kak se eni založijo z orožjem, pa kje sploh dobijo vse to?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pomoje lovsko puško ni tolk problem dobit... ali se motim. ?
17758-icon_confused.gif

Jo že nekako odjavijo... oz. zvržejo. Pa kar sem slišal te lovce ima vsak še dve berreti :D... kot zram mitraljeza včasih
cheer.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
'' V njegovem hlačnem žepu so našli več nabojev različnih kalibrov, med hišno preiskavo pa so policisti med drugim zasegli še štiri lovske puške, več kot tisoč nabojev, več daljnogledov in nožev, radijski zvezi, 18 čeljusti srnjadi ter kanji.''

To ni nobenemu normalnemu lovcu podobno, še posebej naboji v žepu
crazy1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Pa toliko ima doma vsak povprečen slovenski lovec. Pač eno malokalibrsko za zajce in mačke, eno za srne, šibrovko pa še eno za v lovski sobo na steno poleg trofej (ta je ponavadi najboljša, samo jo je škoda).

Dober lovec ima potem še kak revolver (za ustrelit kapitalca od blizu, ampak ponavadi nima jajc tako je je uporaben samo za na strelišče in pa za pokončat sosedovega psa), pa dobro zračno puško da lahko uči vnuka kako se strelja!

Kam dat tisti dve kanji mi pa ni jasno, mogoče sta dobri za lov na zajce ali pa jih imaš namesto papagaja!
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.892
11.106
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poleg vsega tega orožja, ki ga je imel neprijavljenega ujed niti opazil nisem
crazy1.gif
Pa to ne moreš verjet kak se eni založijo z orožjem, pa kje sploh dobijo vse to?

Poznaš recimo nekoga ki zgleda ko neki babyface v resnici pa ti zrihta vse...to sem en primer povedal pač...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede na to, da sem službeno udeležen v nočnem življenju, slišim in izvem marsikaj, ampak vseeno vedno upam, da je to samo hvalisanje. Ampak ko vidiš poln prtljažnik orožja pri šefu lokala, se malo zamisliš...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.300
7.071
113
pri taščici
In ugotoviš da ni bilo samo hvalisanje. Je pa najbrž težko ločiti oziroma najti tiste ki se hvalijo in nimajo in tiste ki so tiho in imajo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.488
5.689
113
*ebes ti vse strahove tega sveta....SouthParku samo naboj pojazes....in evo ti polne hlace
hysterical-1.gif

A na prazne tud trzas? Jih mam par iz sarajevske trznice predelane v obeske za na kljuce
tongue-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Vem za človeka kateri je imel v prvem nadstropju kmečke hiše parkiran avto, izpita sicer ni imel, kako in kdaj je spravil avto v prvo nadstropje ni imel noben pojma. Avto so našli šele po njegovi smrti...