Kaj smrdi?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
kaj tako smrdi, kot bi bil na smetišču??
LJ-ŠIŠKA-STEGNE
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
A to je tam ob železnici, ko je Telemach, pa geoplin?

Mogoče smrdi zaradi vlakov? In pač industrija..

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.753
1.537
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kaj je problem z magneti? zakaj bi pošiljal inspektorje? da bi spet mal "pokasiral"?

Fabrika ima na delu, obrnjenem proti žel. progi en mali dimnik iz katerega večkrat kot ne obupno smrdi... Če bi se to nehali, bi vsi okrog skakali do stropa
zmaga.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
kaj je problem z magneti? zakaj bi pošiljal inspektorje? da bi spet mal "pokasiral"?

Fabrika ima na delu, obrnjenem proti žel. progi en mali dimnik iz katerega večkrat kot ne obupno smrdi... Če bi se to nehali, bi vsi okrog skakali do stropa
zmaga.gif
??? Res? Kar nekaj let sem delal v neposredni bližini tega podjetja in se ne spomnim, da bi me kdaj motil obupen smrad. Pa kar precej dobro voham in me moti marsikateri smrad.

Drugače pa se strinjam, da naj se emisije, ki so nevarne in/ali prepovedane, čimbolj omeji. Kjerkoli. ne samo v Stegnah.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kaj je bil pa en vonj iz Pivovarne parkrat na leto, se spomnim ko sem bil še študent.

Kaj se je takrat dogajalo sploh? Največkrat pomladi ali poleti.

tony

Guru
23. jul 2007
9.753
1.537
113
V nekih drugih časih, ko smo za malico še dobili ta prav denar, smo dnevno hodili peš čez progo v Mercator. V nekje polovici dnevov je krasno kovinsko smrdelo iz tistega raufnika. Ne mi rečt, da je to normalno
smile-1.gif

Citat:
se bo nehal ko bodo fabriko zaprli, 100 ljudi (ali kolikorkoli jih dela tam) pa pometal na cesto

boste takrat tud skakal do stropa?

Vrli meneđerji, ki so olastnili firmo, naj lepo kakšen milijon namesto v svoje žepe namenijo v povišanje raufnika/namestitev filtrov, da bo stvar po predpisih... Fabrika ne bo propadla zaradi enega raufnika, prej zaradi vrlih meneđerjev
smirk-1.gif