Kaj se najbolj trpi, ko nam na mestu ugasne avto?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Očitno si potem tudi tip, ki hladnega tišči do konca: Nek se zna tko je ovde gazda!
tongue-1.gif
Ti ga ne tišiš do konca?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nope, dam pred koncem ven
evil.gif
pametno

Mc Giver- ja. če moraš potem zadevo sanirat, boli, če ne drugega vsaj denarnica...pa v "japankah" ni dovoljena vožnja vozila, če kaj vem
smile-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nope, dam pred koncem ven
evil.gif
pametno

Mc Giver- ja. če moraš potem zadevo sanirat, boli, če ne drugega vsaj denarnica...pa v "japankah" ni dovoljena vožnja vozila, če kaj vem
smile-1.gif

A ni definicija "primerno obuvalo"?
Kdo ve, kaj to pomeni....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Pri taksnem matranju pride do eksplozije preden je bat v vrhnji legi in lahko malo zaplava v svojem oljnem filmu , ter podrsa po stenah cilindra. Tko sem nekje zasledil. Ce se to redno dogaja ni v redu. Vsakemu se zgodi kaksen prezgodnji izpust, sklopke.

... kot so zgoraj že ugotovili. V glavnem pa trpi predvsem njegov ego, ker se mu sedaj smejo režati čisto vse punce na tem planetu, ker se pač že mi (fantje) legendarno norčujemo iz njih ravno ob tej situaciji
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Drugače je pa to kar precejšen šok za motor. Vsekakor okoli drsnih ležajev, najšibkejši člen se mi pa zdi klinasti jermen. V modernejših časih ga imajo že konkretno zdimenzioniranega, še pred kakimi 20 leti nazaj je pa obstajala verjetnost, da bo preskočil.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Drugače je pa to kar precejšen šok za motor. Vsekakor okoli drsnih ležajev, najšibkejši člen se mi pa zdi klinasti jermen. V modernejših časih ga imajo že konkretno zdimenzioniranega, še pred kakimi 20 leti nazaj je pa obstajala verjetnost, da bo preskočil.
zobatega si mislil..kako ste povrsni..
wink-1.gif

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Pri meni najbolj trpi ego, saj avto crkne sam babam!
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Imaš prav..so pa imeli nekoč policaji popadke, če te je videl, da voziš v "neprimernem" obuvalu, torej cokle, natikači.
Res pa je, da se lahko hitro zakvačkaš okrog bremze ipd, če nosiš kaj takega.