Kaj se najbolj trpi, ko nam na mestu ugasne avto?

bozicek

Pripravnik
17. nov 2015
32
0
6
Čisto tko vprašanje na katerega sem pomislil danes, ko mi je ugasnil bencinar, zaradi premalo dodanega gasa pri speljevanju. Po mojem mnenju se obremenjuje samo štarter, ko ponovno verglaš avto? Ali pa se zamisliš kaj in pustiš v drugi/treji prestavi in želiš speljat.

Sem se mnogo let nazaj učil na družinskem avtu speljevanja in mi je velikrat ugasnil preden sem pogruntal sistem sklopke in avto je še vedno pri hiši brez večjih okvar.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Najbolj trpi tvoj ponos in samozavest, ko ti crkne sred največje gužbe, ter ti ostali trobijo in popizdavajo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Najbolj trpi tvoj ponos in samozavest, ko ti crkne sred največje gužbe, ter ti ostali trobijo in popizdavajo.
aplauz.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Z nečem se ne strinjam:

"Ob devetih v posteljo, stari. Joči, briga me … tudi jaz sem živo bitje. Kje je mojih pet minut?"

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Kmečka vzgoja, kjer smo otroci gor rasli. Igrač ni bilo na pretek. Kar smo hoteli, smo si sami naredili. Kdaj je bila njena, ker sem po končani izdelavi frače recimo, vedel da bo hudo, ker sem sigurno kaj zgubil iz fotrove garaže. [cenzura] ga, sem imel pa fračo. Fotr pa prerezan flauf za obračalnik.
Mat ni letala za mano, ko sem padal, ker je imela dovolj dela s službo, kuho in kmetijo.
Kaj čmo, to so bili naši časi. Sedaj je internet.
Še pa bom pohvalil, da moja dva sta veliko zunaj, obenem pa tudi spoznavata igrice in net. S časovnimi omejitvami seveda. Ajde kake pol ure na dan se verjetno le nabere.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Pri taksnem matranju pride do eksplozije preden je bat v vrhnji legi in lahko malo zaplava v svojem oljnem filtru, ter podrsa po stenah cilindra. Tko sem nekje zasledil. Ce se to redno dogaja ni v redu. Vsakemu se zgodi kaksen prezgodnji izpust, sklopke.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Navaden je kup zeleza in ne more trpet.
smile-1.gif

Dvomasni pa mal ze trpi verjetno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, ležaji, ker je sunek in seveda cel menjalnik..ampak, ni panike, bi že morala skoraj vsa vozila imeti drug pogonski sklop, če bi bilo tako destruktivno .

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Meni trpi samo ego in nič drugega. Briga me za železnino - kdo je koga kupil?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Po čem to sklepaš?
Da pa bi se sekiral kateri del motorja trpi ker se enkrat na vsake kvatre zašaltam ali pa zasanjam in mi avto crkne na križišču - no way. V zadnjih treh tednih kar vozim v japonkah se mi je to zgodilo enkrat, prej pa sigurno več kot leto ne.