Kaj se dogaja s folkom? Kemija vse sesula?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sem se peljal domov ob cca 19:30. Peljem po Zadobrovški (LJ) od Zaloške proti Sneberjam. Že v podvozu pod železnico, me dohiti nek Scenic (na pamet vem tablice) in se mi nalima na 'rit'. Malce sem odkimal z glavo, ker je pač vozil preblizu in že model poblenda. Jaz wtf in spustim brzino na 40, zanalašč, ker je nasproti prihajalo nekaj vozil. Ko so vsa nasprotivozeča vozila šla mimo, sem pospešil na 55, pa me je model prehitel in pred menoj ustavil. Nekaj je krilil z rokami, jaz pa sem bil ves WTF??? Končno sem mu z rokami nekako pokazal, 'PA KVA TI JE MODEL???' No, končno je dojel, ko sem vrata mojega avta odprl. Je model spizdil ko pichka.

Verjetno mi ni potrebno razlagat, da me je prehitel ravno pred vrtcem v Polju. Pa tudi, da je imel nalepko, otrok v avtu. Naslednjič ga pa čaka SCT obravnava (beri, kri bo šel SCaT).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.646
113
sicer v takem primeru obravnavam SCT obravnavo ampak provociranje z hitrostjo mi je pa.....tko tko

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A si bil z toyoto yaris? Verjetno je mislil da je ženska za volanom
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma kak ga maš na riti bremza v polno, še ročno zraven zategnit. ajde ariske je škoda, če mas kakega starega
golfa pa le v polno. V kolker se ti da.

Si pa prav reagiral, naslednjič pa šajbo dol, zaigraš pičko, ko pride do okna pa polna petarda v brado
smile-1.gif

Sigurno je bil kak mulo 18 let.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
evil.gif

Meni to ne dela problemov. Ko modela srečam, ga pač razbijem. Ker je običen pes.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
evil.gif

Meni to ne dela problemov. Ko modela srečam, ga pač razbijem. Ker je običen pes.

Seveda, nevem kaj jamBraš potem po forumu pač bi ga nalomil pa to je to. Bolje se hvaliti kako bi ga LAHKO nalomil in ga bom nalomil.. hehehe mal provociram
smile-1.gif

Sta pa oba isto kriva, on se lima na rit, ti mu bremzaš... vsak ima kdaj slab dan, je živčen, se lima na rit... nimaš kaj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
evil.gif

Skoda da si prvi moment zamudil oz. ti je splinil iz vidika.

Fino modela lomit, pol pa pride punca iz avta fehtat da ga pustis pri miru.

Sej se negre zato da ga boli, gre se zato da pred babo izpade bedat, boli ga par minut, bedak in sram ga bo pa celo zivlenje.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.695
9.914
113
40
MB
to bi pa bil pravi cat fight, keri prizor ko na cesti ustavita yaris pa scenic, to bi še jaz ustavo pa gledal kaka dva žešæa bota ven stopla
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.646
113
No građevina dela svoje.......tko da en žešæi je bil......vprašanje kak je bil un s Scenikom?
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Mel nekaj podobnega nedolgo nazaj, samo jaz sem dokaj rahlo pobremzal, pa meni ni ustavil (škoda, ali pa sreča, odvisno iz čigavega zornega kota), ampak je par km vozil pred mano 20-30 km/h in ni pustil prehiteti, pa skoraj me je iz steze izrinil ko me je prehiteval...... zanimivo, najprej se človeku tak mudi da misliš da mu žena rojeva in gre v porodnišnico, bajta gori ali pa se mu je sin razbil s skuterjem, pol pa te ima cajt v glavo drkat še par minut
smile-1.gif

Sicer pa, samo spyzdi naprej če hočeš, ampak treba bo prehiteti, ne grem niti km čez predpise. S kako staro kripo, ki bi mogoče ravno rabla popravilo zadnjega odbijača ker se nekaj barva lušči, pa pač malo bolj bremzaš.... če si človek za to.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
zagva se ti tok avto trese
grin1.gif

Stojalo za telefon prilimano na sipi... pa se tresljaji prenasajo
smile-1.gif

PS.: Aja...sem zdajle pogledal, da se slika trese, ko stojim pred semaforjem... Nevem zakaj ... kompresija videa?... pojma nimam
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Včeraj sem, žal moral spet v LJ......to kar vidiš, kako folk vozi po obvoznici in nasplošno v LJ, je katastrofa, isto kot pred kratkim, ko sem bil v Dominikanski......kje so policisti?

Jest, to je pa kranjska "obvoznica", tam nihče ne upošteva CPP.....tipo je car, najprej prekšrek potem pa kretensko čakanja na naslednjem semaforju, takim se lahko
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: