Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Evrofil sam ti želim vse naj v življenju, celo ponosen sem da si uspel v Svetu! Problem je v tem da kriviš za sedanje tegobe malega človeka, tiste hkaterim tudi sam spadaš pa ne.
Sam sem proti nasilju sploh levemu, toda če se gremo kapitalizem potem zakaj moram sanirati banke in ostala podjetja katera nisem zafural jaz navaden delavček temveč VI!
Bemtis, da se ocitno ne znam izrazat. NE KRIVIM malega cloveka. Pravim samo, da nosi (MANJSI!) del soodgovornosti.
Potem pa oba isto misliva, samo jaz kot mali človek, ti kot živina. Kaj se sploh pregovarjava
Polagaš mu besede v usta in se zanalašč delaš neumnega. To mi že vleče na kmečko obnasšanje, ko veš, da nimaš prav pa vseeno še svoje goniš, sprosti se, odpri ušesa, dovoli možganom, da dojamejo kaj človek piše.
Ti ni jasno, da se da ogromno ljudi zmanipulirati z čisto navadnimi psihološkim marketingom. Je res neka zadeva tako boljša, da jo moraš takoj imeti in točno tisto, ki se reklamira na veliko po vsem svetu. Zadaj so denarji, ljudje ne razmišljajo, v trgovini oz kjerkoli drugje pa se kupuje s podazvestjo, razum pa odpoveduje. S tem, da marsikdo se tudi "zdravi" z nakupi. Po opravljenm nakupu se počuti bolje, ker mu je prej nekaj manjkalo, na nek način se je potolažil. To je že malo izven "scope", vseeno se pa nanaša na potrošnika, ki brezglavo kupuje, s tem pa najema kredite, ki jih z muko odplačuje. Seveda se zgodi, da enostavno ne more odplačevati vsega skupaj in potem stečaj.
Zdaj pa zgoraj napisano prenesi na velike igralce, ki obračajo številke za katere počasi ne bomo vedeli kako jih izgovoriti.