Takega paradoksa še ni bilo.a ni čudn... planet je vedno bolj suh, ljudje pa vedno bolj debeli
zihr zarad biftkov
Zakaj pa ne. Ovire so samo v glavah,Sej bo še ene dve leti pa bo čevapi s kobilcami.
Ber kar tu pišete obenem dnevno gledam sosede v penziji ki nimajo.kaj počet in se dnevno vozgo gor dol. Če vsak ne naredi 100 km za kratkočasje...
Če pa morajo it pomagat svojim frocom vnuke rihtat. Nesposobnim frocom, ki so jih sami vzgojili.Ber kar tu pišete obenem dnevno gledam sosede v penziji ki nimajo.kaj počet in se dnevno vozgo gor dol. Če vsak ne naredi 100 km za kratkočasje...
Mene gužva ne moti, izvedeli smo tudi, da vaščani ne marate trgovskih centrov kaj šele kakšen industrijski obrat, mene nič od teg ne moti... tako, da je čist v redu tako, kot je. Tudi svet je v redu, ga nimamo kaj popravljat, da bi bil boljši. Zemlja je preživela nekaj miljard let, večinoma brez človeka in ji ne bo hudega, če izginemo.Če vržeš ven trgovske centre, kolk je š ostalo v Ljubljani služb razen JU? Lek, Litostroj in to je to. Se pravi decentralizacija, v dobi računalnikov ne rabi vsaka vlada večati balast pa bi se takoj zmanjšalo avtomobilov in s tem guzve.
Mene gužva ne moti, izvedeli smo tudi, da vaščani ne marate trgovskih centrov kaj šele kakšen industrijski obrat, mene nič od teg ne moti... tako, da je čist v redu tako, kot je. Tudi svet je v redu, ga nimamo kaj popravljat, da bi bil boljši. Zemlja je preživela nekaj miljard let, večimoma brez človeka in ji ne bo hudega, če izginemo.
Vsi pridemo na vrsto ampak meni se ne mudi, saj pravim, da mi je čisto v redu.Vodi pot, kaj čakaš. Saj veš, po nepotrebnem obremenjuješ Zemljo.
Poskušam čim dlje uporabljati zadeve in ne kupovaiti nove. Od teklstila, elektronike do vozil. V trgovino hodim s svojimi vrečkami.
Najbolj na k. mi gre pa papirnata slamica, ko si v Meku privoščim šejk.
na njivo vozim kao bio odpadke, sicer mal čudno zgleda, ker je ogromno vrečk na njivi samo recikliramo, tako kot se v SLO spodobi.![]()
To nikakor ni res! Moraš vedet, da oni ne vedo, kdaj ti kuriš na olje in ne morejo tako na hitro zmanjšat proizvodnjo elektrike.jaz staro olje kurim v kaminu in tako prispevam, da el. omrežje ni tako obremenjeno, manj elektrike, manj lignita se skuri + odpadno olje ne konča v zemlji in podtalnici.![]()