Kaj pa Ga. Dimic, a?!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Bi bila če bi se domobranci spokal prej iz nje
1454018245_5986b5e6c1.jpg

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik boc pravi:
Samo kaj bi potem ostalo ?

A zdaj boš rekel, da je tole, kar imamo, edino možno?
stupid-1.gif

Samo poglej, koliko jih je šlo v politično penzijo, ker se niso hotli jebat na način, ki ga prakticirajo preostali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Seveda oni so priznali zločin Nacistov mi pa še kr poveličujemo domobrance in naciste. Sej ni čudn

AJVAR

Pripravnik
11. okt 2007
351
0
16
Obišči stran
Mi poveličujemo:

- domobrance
- naciste
- komuniste

Skupni imenovalec je približno enak....

Edino stvar ki jo obsojamo je fašizem, pa še to zaradi primorcev...

AJVAR

Pripravnik
11. okt 2007
351
0
16
Obišči stran
No sej so samo komuniste 50let pa ni bilo boljše...

Back on topic: V Dubaju nimajo nič od tega, mogoče je obljubljena dežela...

Nazadnje urejeno:

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne morem se nehat čudit vaši zabitosti

majke mi

spet ste obrnil ploščo na leve in desne. noben pa ne reče 'dost je, jutri ob 10 se grem za pet minut vležt pred parlament, a gre kdo zraven' in začet mirni, tihi anstop proti vladajoči kilenteli, ne glede na njeno raso, umeritev in vero. pol pa počas stopnjevat do rušenja teh dosmrtnih koalicijskih in opozicijskih ter managerskih veljakov.

sam nismo mi iz pravega mesa.

kako je ze reku vojnoviæ v svoji drugi knjigi...moram it prebrat

S strinjam, eni pa še kar ne morajo pozabiti na leve in desne, naše in vaše, zgleda da zaradi tega ne morejo spat. Hello folk, wake up! Kaj ne vidite da je vsem samo skupni imenovalec money & power??
Tista goba pa naj se preseli v parlament forum! ..ma srečo, da si navijač Lpoola!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj

Problem je v tem:

-da so vsi enaki, levi in desni

-da so nas dvajset let avtomatično šopal, z rdečimi in belimi (to je bla tudi edina razlika med njimi-kao!!!)
Marketingaši najbrž veste, da je to zlo dobr claim, ki je palil pri baby boom generaciji...

-da so te tipi, ki sedijo v parlamentu poklicni politiki, ki so bli že prej sošolci v ZK, in NE ZNAJO druzga delat, kot prazno slamo mlatit, krast in obtoževat drug druzga pred očmi javnosti (pol grejo pa itak skupi na pivo
evil.gif
)

-da je generacija danes od 18-40 totalno neobremenjena s tem (razen redki k mazohizmu nagnjeni posamezniki, ki ne gledajo naprej ampak nazaj)

-in ta generacija 18-40 je ugotovila, da pravzaprav, razen da kradejo ne delajo nič. In ta ista generacija, je veliko volilno telo, ki jih ima poln kufer!! Ker ta generacija ve, da so njihove ideje preživete, za časom in kot je jasno razvidno iz tega kar se dogaja čista pušiona!

-in zdej majo problem in podgane zapuščajo nasedle ladje (Dimic in kompanija...)

Nej grejo za 3. mesece delat v privat sektor al pa multinacionalko, kjer bojo plačani po učinku. Razen da bi naredili temeljito reorganizacijo, bi padl na gobec kolkor so dolgi in široki!
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.248
113
ksz, na zahodu nič novega.......

"pahorja odstop presenetil, a ga je sprejel z razumevanjem"
stupid-1.gif

"in pojasnila, da ni odstopila zato, ker bi se čutila krivo za obsodbe, ki jih je deležna s strani javnosti. Odstopila je, ker ji "neskončen obseg potrebe po njihovem zanikanju ali pojasnjevanju ne omogoča več tako intenzivnega in osredotočenega dela, kot ga potrebujem, v času, ko vodiš toliko sprememb na toliko področjih"."

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042397561

in pa....

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042397674

Čeferin: ""Ko sem to prebral ,nisem mogel verjeti, da se takšne stvari dogajajo v demokratični državi. Bil sem zgrožen. Uvedba postopka proti mojemu klientu je bila čista zloraba položaja"
"Toliko kršitev v enem samem postopku še nisem videl. V takšni državi nas je lahko strah živeti," je bil oster Zidarjev zagovornik in dodal, da je treba omenjenega kriminalista nedvomno sankcionirati."

bonk.gif

pred zid vse skupaj..........
uf-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Jaz na tezo, da so vsi enaki ne pristanem. Niso vsi enaki. Res je, da ni idealnih, pri nas verjetno še dobrih ni, ampak enaki pa niso vsi!

So slabi in so še slabši. In dokler bomo pristajali na tezo, da so vsi isti, se ne bo ničesar spremenilo.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Jaz na tezo, da so vsi enaki ne pristanem. Niso vsi enaki. Res je, da ni idealnih, pri nas verjetno še dobrih ni, ampak enaki pa niso vsi!

So slabi in so še slabši. In dokler bomo pristajali na tezo, da so vsi isti, se ne bo ničesar spremenilo.

Poglej, argumentov in razhajanj je kolikor hočeš. Ampak ni se konstruktivno pogovarjati na ta način.
Očitno nekaj ne klapa z obstoječo garnituro, ker poka na vseh koncih (gospodarstvo, javni sektor...).

Če nekaj ne funkcionira potem to zamenjaš (gumo, moža, avto, tv, prijatelja, službo...) in zakaj hudiče ne bi mogli zamenjati tudi politikov če nam ne pašejo?
Res lahko proces traja par let, ampak tut Bog je rabu par dni, da je Zemljo ustvaril
smile-1.gif

Glede na to, da smo sprobal: leve, desne pa spet leve, desne...Bi se lahko začeli raje osredotočat, na to, da dejmo sprobat še neoliberalce, Zelene, roza, modre (če hočeš tko)....ker to, kar je očitno ni kul!

Noben ne išče idealnih, zaslužimo pa si vsaj dobre! Tok bi se pa morali cenit!