Možno, da ni ne eno ne drugo, žal !!!
Sem imel primer pred leti, ko mi je tako teklo v eno stanovanje, ravno tako ob oknu, je pa na srečo udarilo še v dn sobo povsem na drugi strani bloka, no rešitev smo iskali 2 meseca in upravnik je gledal streho, balkone, ki so bili kar 3 nd. višje.
Ker tudi voda ni bila povezana z dežjem je kar udarila, je en inštalater, ki sem ga za mnenje najel predlagal, da se v gornjem stanovanju naenkrat obremeni vse odtoke vode, se pravi v pomivalca smo natočili vodo in počakali, da je prišel do tam, ko mora to vreči ven, korito v kuhinji smo napolniki do roba in čakali, enako še v kopalnici pralni stroj, banjo in vse umivalnike. Potem smo vse to na enkrat odprli in še vodo v wc ju potegnili in iz spodnjega stanovanja, kjer je zamakalo priteče gor vodovodarjev sin, naj nehamo ker močno teče in naj gremo brisati ......................
Ker ni bilo več dvoma je ta isti inštalater na stroške soseda zgoraj gledal naprej in ugotovil na koncu, da so sifoni v kopalnici slabo zalikani do ploščic in, ko je bilo več iztokov na enkrat se je voda v sifonu na enkrat dvignila in bi recimo sosedu morala udariti na sifonu ven, ker pa je bil ta slabo zadelan nezalikan, se je pa tam prelila na izolacijo in pod estrihom do betonske plate potem pa na najnižjo točko in je začelo na najnižjin točki na stiku plata - stena curiti, ravno enako, kot tebi, saj voda ni imela kam drugam.
Tako, da preveri še to !!!