Kaj naredit s tem prstom?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zato ker se tista luknja včasih hitro zapre in nisi naredil nič. Poleg tega lahko z iglo pod noht zaneseš svašta in pogosto je bilo potrebno naknadno odstraniti noht zaradi infekcije.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Zato ker se tista luknja včasih hitro zapre in nisi naredil nič.

No saj men se tud zapira ta luknjica in na vsakih par ur malo podrezam vanjo s sterilno iglo. Zdaj priteče ven še nekaj svetlejšega od krvi
grin1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.658
474
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik paci pravi:
mogoče segrej iglo ,pa pšššššššššš in špricne kri ven..

Tocno tako - noht je rozevina in se lepo preluknja
aplauz.gif

Tiste variante z vrtalnim strojem sem tudi ze preizkusil pa mi je pri zadnjic potegnilo malo pregloboko,...
uf-1.gif

Naslednjic sem sel z spresanim mezincem k zdravnici in mi je prebadala z kirursko iglo - zopet gre pregloboko in pici v tkivo,ki je ze tako bolj obcutljivo zaradi udarca ,luknjice so premajhne in se zamasijo
uf-1.gif

In potem sem se ponoci, ko zaradi bolecine nisem mogel spat spomnil na sponko - lepo segrejes nad plinom in zareco!! narahlo pritisnes na noht. Ce ne gre prvic ponovno segrejes in ponovis. Ko je noht preluknjan kri pod nohtom ohladi sponko in ni moznosti opekline.
wink-1.gif

Obcutek pa je miloreceno ORGAZMICEN
cheer.gif

BDW: koliko prstov na enkrat ste najvec imeli "crnih" ?
Moj rekord do sedaj so trije
tongue-1.gif

Na sreho so bili samo crni - ce bi roko potegnilo malce bolj bi bili pa malce krajsi
shocked-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Robert pravi:

Tiste variante z vrtalnim strojem sem tudi ze preizkusil pa mi je pri zadnjic potegnilo malo pregloboko,...
uf-1.gif

Boljša varianta je vzeti svederček in ga v noht zavrteti kr z roko.....se enako zvrta pa ni nevarnosti, da bi ti prst zagrabilo oz. šlo pregloboko.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
A ni tko, da hematom sam "razpade"? Sem imel pred kratkim eno fajn žvau v nogi pod kožo pa je dans skor ni nikjer več.
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz sem si za prvo uradno vožnjo z izpitom za nagrado prislužila črn noht na palcu, ker sem preveč navdušeno zaprla vrata od avta in sem si priprla palec
bonk.gif

Bolelo je prvi dan, noht je bil samo napol črn, sčasoma je začel rasti nov noht pod tem črnim in je ta črn začel odpadat. Ni blo hujšega, k zdravniku pa nisem šla niti nisem kej prepikovala.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.223
2.018
113
Emona / Carnium
Jaz sem šel z veseljem na urgenco, da so mi populili 2/3 priprtih. Malo se je sicer vleklo preden so nohti zrasli. So pa zato zelo lepi
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.350
7.095
113
pri taščici
ali je mozno da je po odstranitvi (veckratni) le ta debelejsi kot ostali? Debel je ze toliko da uporabljam kombinirke oziroma cvikarce ker se mi skarje "smilijo"

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Včeraj je prišlo do neljubega dogodka, usekal sem se s štilom od sekire in za nagrado sem dobil tole na sliki. Zdaj pa mene zanima, kaj naj storim, da se bo čimbolje izšlo? Zatečen je kar fajn, na drugi strani je črno, a čm dat malo na led in prešpikat da kaj krvi ven steče, ali naj raje vse skup pustim pri miru?

Kaj ti še maš kuj taki prst kot prvi dan al kaj?
shocked-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ne da se mi slikat, pač zdaj je čisto normalen, samo malo viola ozadja je za nohtom.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.577
9
38
Citat:
Uporabnik matix pravi:
blue screen
grin1.gif

Hej kaj si potem naredil z nohtom ,pustil tako kot je ali preluknjal noht ali odšel k zdravniku.
Namreč meni se ja prav zdaj pripetila takšna nezgoda na mazincu ,pa ne vem ali naj grem k zdravniku ali naj se naredim junaka in ga preliknjam sam ??

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Prevrtal sem ga s svedrom (stoječi vrtalnik). Če boš to počel, moraš zelo pazit, da ne boš šel pregloboko, pa razkužit moraš sveder. Drugač pa svetujejo, da vzameš kovinsko sponko za papir, jo malo zravnaš in jo žgeš z vžigalnikom, nato pa skoraj sama pade skozi noht. Če si dec, naredi to, drugače pa h dohtarju
grin1.gif

Podobne teme