Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
A povem en vic?
če ga bom uzel, se bom mogel zapufat pri banki prov do centa. Pol bo pa € zmankal za dele za kake 5 let.
Ampak to je 600 SEL, kjer moj razum odpove.
.
V takem primeru se jaz nebi odločila za nakup takšnega avtomobila. V vsakem primeru bo potrebno nekaj vložit v avto, če ne zdaj pa čez pol leta, takoj pa vsaj servis naredit, že zaradi sebe pa je že tukaj nekaj 100€ stroška.
Verjamem da ti je avto zelo všeč in si ga na smrt želiš, ampak privošči si takšen avto, ko ne boš zato rabil zapufat, to ti polagam na srce...
Kot sem že napisala v prvem postu tukaj, na vsak tak avto je zagotovo treba vložit še skoraj toliko kot si zanj dal, to je realno in to je dejstvo.
Oz. poglej koliko na netu stane en najdražjih pa ti bo jasno, do kam boš prišel z vložkom, tja nekam. Ker če imaš ljubiteljsko neko vozilo, ne moreš gledat, uničenega sedeža, raztrgane tapete, luči ki komaj še dela in je čisto rumena, ne dovoliš si vozit z zanič zavorami in diski, ne moreš gledat praske na zadnjem boku, rjaste pikice na havbi, želiš si top feltne ker si jih tak avto zasluži, rabiš gume... in ko začneš te to potegne notri, če ti zmanjaka denarja ti zmanjka volje in je problem, ker takega avta tudi ni lahko prodat.
Tisti ki je napisal, da ga vozi dokler bo šel potem pa prodaj
.
... s fantom sva v zadnjem letu rihtala E30 z zelo dobro osnovo, praktično je bil avto nov in očuvan, pa ti povem, da sva vložila OGROMNO še gor, s tem da so deli dosti dobro dobavljivi in za normalno ceno, kako je za 600SEL težko rečem, verjetno pa ni tako lahko, ker tudi vozil ni bilo toliko, razen če ga boš kupil res zato da se boš vozil dokler bo šlo...
Kupi si tak avto ko te ne bo bolelo v denarnici, še vedno boš našel kakšnega tudi čez leto, dve, tri in cene bodo enake, ne pa se pufat, da potešiš željo, ker si si izbral drago željo
.
Govorim iz izkušenj.