Citat:
Uporabnik altermost pravi:
za vožnjo po slabih poteh Kaj bi vzeli vi?
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
za vožnjo po slabih poteh - smo začeli delati SPP in če želiš narediti vso moraš voziti (do izhodišča, da nebi kdo mislil, da delalmo transverzalo z avtom) po gozdnih cestah - tako bomopetletnega Avensisa zamenjali za ???
Se pravi če si jaz svoje ime spremenim v Richard Gere bodo vse ženske hotele spati z menoj?Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
juke naj bi bil nov naslednje leto... ampak ni postavljen na resno 4×4 nissanovo terensko podvozje, medtem, ko 500x je, ceprav ne izgleda. poglej si malo teste na yt od Renegadea
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Se pravi če si jaz svoje ime spremenim v Richard Gere bodo vse ženske hotele spati z menoj?Citat:
juke naj bi bil nov naslednje leto... ampak ni postavljen na resno 4×4 nissanovo terensko podvozje, medtem, ko 500x je, ceprav ne izgleda. poglej si malo teste na yt od Renegadea
I dont think so...
Isto je z to primerjavo.
Small:
2005- Fiat Grande Punto//Punto Evo
2006-2014 Opel Corsa D
2007- Fiat Fiorino
2007- Fiat Qubo
2008- Alfa Romeo MiTo
2012- Opel Adam[10]
2014–present Opel Corsa E
Small LWB:
2007- Fiat Linea
2010- Opel Meriva B
2010- Fiat Doblò
2011- Opel Combo D
Small Wide LWB:
2012- Fiat 500L
2015- Ram ProMaster City
2015- Fiat Tipo/Egea
2015- Fiat Toro
Small Wide 4×4:[11]
2014- Jeep Renegade
2015- Fiat 500X
Citat:
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
I dont think so...
Isto je z to primerjavo.
500x je pravi Jeep pod kozo. Pozanimaj se prej malo preden pises neumnosti.