Tukaj se pa tudi sam strinjam. Itak pa potem pakete humanitarne pomoči menjajo za orožje, ma jebite se
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ksz.
Ne razumem zakaj napadate vaginkota, sej pa ma prav, prvo doma pošlihtajmo varnost ženskam,
zgradimo kak varn dom več, ker ti so prenatrpani, mogoče kake varnostnike ženskam ki se ločujejo od nasilnih partnerjev,
varni telefoni,...
Mi bi v darfurju pomagali, kot da sami nimamo niti enega problema. Pa nismo mi Monaco!
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Veliko se to oglašuje. Tudi na jumbo plakatih in v TV/radio oglasih. Samo ljudje vidijo samo tisto kar jih moti, da lahko potem bentijo, kako bi oni dali za Slovence, če bi vedeli. Me prav zanima koliko teh, ki sedaj tukaj pišejo, bo poslalo en SMS na katero koli izmed akcij, ki so na voljo. Izbiraš lahko med celim kupom organizacij in prizadetih ljudi. Samo seveda je lažje jamrati, kakor pa poslati SMS.
Pa Simobil ima podobno oz. verjetno isto. Pozanimajte se sami.
LOL, a ti bi na avtocesto reklame postavluCitat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če ti povem po pravici na avtocesti tut ne vidim kakega plakata
Oni ? Kdo oni ?Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Dopoldan sem hodil okrog po kliničnem centru in opazil plakat, na katerem je pisalo Ustavimo nasilje nad ženskami v Darfurju!Več nisem bral ali mogoče zbirajo kake evre s SMS ji al kaj drugega. Sta se mi pa postavila 2 vprašanja.
1. Zakaj Darfur, kaj doma nimamo kakega nasilja nad ženskami?
2. A ni Darfur Muslimanska država in je to v njihovi veri nekaj normalnega?
Nisem zagovornik nasilja nad ženskami, NIKOLI ne bi položil roke nad žensko, sam to, da nas bolj zanima in postavljamo plakate za Darfur se mi pa ni zdelo okusno! Naj raje domače ženske zaščitijo potem pa Darfurske!
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL, a ti bi na avtocesto reklame postavluCitat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če ti povem po pravici na avtocesti tut ne vidim kakega plakata
je pa teh pozivov veliko tudi za pomoci potrebnih v Sloveniji, tako na radiju, tvju, ....
samo z odprtimi ocmi mores naokrog hodit