Kaj kupiti

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
ženi ob rojstvu naslednika?
Približuje se čas ko bo treba neki nabavit jaz pa total brez idej pls help
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
diamantni prstan za cirka 5k€, vse kar je manj, pomeni da je nimaš rad.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Na flaško, kak so pa včasih dojenčki preživeli, ko so matere bile na njivah cele dneve. Preveč se to neke carta dandanes.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Na flaško, kak so pa včasih dojenčki preživeli, ko so matere bile na njivah cele dneve. Preveč se to neke carta dandanes.

vmes so šle domov dojit, otroka so pa bratci in sestrice ahtali. Tako je to bilo.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
maš res, ta dan bo pozabila brez materialne dobrine.

Jaz bi ji še datum zgraviral na ta predmet da ja ne bo pozabila
smile-1.gif
Prvič slišim da bi kdo kupoval kakšno posebno darilo za rojstvo otroka...

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Vi se zihr norca delate, z OP vred. A ni dojenček dovolj veliko darilo ? Kaj maš, da graviraš ? Boš (bo) pozabil(a) na otrokov RD ???

Bomboniera in rože. In pa pomoč pri vzgoji otroka !!! To največ šteje. Vem iz lastnih izkušenj.

Ampak moje mnenje verjetno ne šteje, ker nisem nadpovprečen ... (alter sindrom)

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
maš res, ta dan bo pozabila brez materialne dobrine.

Jaz bi ji še datum zgraviral na ta predmet da ja ne bo pozabila
smile-1.gif
Prvič slišim da bi kdo kupoval kakšno posebno darilo za rojstvo otroka...

ja to je postala neka fama...da mores nekaj babi kupit ko rodi...mene moja se sedaj gusi ker so kao "vse prijatlce nekaj doble" ahahah verizice uhane zapesntice in podobno kramo...pac kr nekaj

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.086
113
Mogoče pa si že sam ugotovil, da te denar ne reši. Naredi kaj bolj izvirnega kot zapravi nekaj denarja. Kaj točno, lahko ugotoviš samo ti.
Mogoče kaj izdelaš sam, mogoče spremeniš nek ustaljen način življenja... Take stvari ostanejo v spominu in ne verižice ali avti...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest mam isti problem... ne vem od kje jim to, ampak zgleda, da od nekje že, če nas je več takim problemom.