Torej,
rabim nov/drug avto.
Oziroma bi moral spet kupiti nove gume pa me ima da menjam avto. Trenutno imam Clio3 1,2 16v l.06, ki je kar precej že dal skozi.
Kilometrov 100+ vsak dan, večinoma ceste z omejitvijo 90kmh, 30% avtocesta.
Nezahteven uporabnik (clio zgoraj
), videz mi ni bistvo, 90% sem v avtu sam, rabim nekaj s čimmanj stroški, dizel, čimmanj km (zato gledam tudi nove) da ga ne menjam takoj po 3h letih.. Okoli 10k€+-.
Glede na to da imamo doma partnerja z 1.6hdi 90km, kjer sem naredil 100kkm brez da pomislim na problem, gledam kar dosti avte s tem motorjem. 301, celysee, C4,...
Kolega ima Polota 1,4 tdi (mislim da) in je tudi kar primeren recimo..
Še enkrat poudarjam, ne rabim luksuza, rabim čimmanj stroškov in čimvečjo zanesljivost za čimmanj denarja. Kar je možno zrihtam sam.. Trenutno delam še za cegle, za boljši avto bom delal potem..
Še kakšen tak?
rabim nov/drug avto.
Oziroma bi moral spet kupiti nove gume pa me ima da menjam avto. Trenutno imam Clio3 1,2 16v l.06, ki je kar precej že dal skozi.
Kilometrov 100+ vsak dan, večinoma ceste z omejitvijo 90kmh, 30% avtocesta.
Nezahteven uporabnik (clio zgoraj
Glede na to da imamo doma partnerja z 1.6hdi 90km, kjer sem naredil 100kkm brez da pomislim na problem, gledam kar dosti avte s tem motorjem. 301, celysee, C4,...
Kolega ima Polota 1,4 tdi (mislim da) in je tudi kar primeren recimo..
Še enkrat poudarjam, ne rabim luksuza, rabim čimmanj stroškov in čimvečjo zanesljivost za čimmanj denarja. Kar je možno zrihtam sam.. Trenutno delam še za cegle, za boljši avto bom delal potem..
Še kakšen tak?
Nazadnje urejeno: