Kaj jesti

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Idi na Areh namesto iz Hoč raje preko Frama pa Planice in Frajhajma, da boš bolje na Radelpass pripravljen
wink-1.gif

Za med vožnjo v soboto pa bi ti priporočal da si raje vzameš gele kot pa čokoladice - ko si zadihan je dosti lažje tisto sladkobno packarijo pogoltnit pa nekaj gor popit kot pa žvečit čokoladice... pa na uro nekaj pojej, tudi če še ne boš čutil izčrpanosti - takrat je že malo pozno.

Pa ne bodo samo profiči s specialkami, bomo tudi navadni
smile-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Idi na Areh namesto iz Hoč raje preko Frama pa Planice in Frajhajma, da boš bolje na Radelpass pripravljen
wink-1.gif

Žal ne poznam poti + tega ne vem, če imam danes dovolj časa za to, da grem na pot ob 4ih, saj sem prej v službi
rolleyes-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam sem se na malce lažjo turo (brez tako velikih klancev) odpravil kr tako na blef, brez da sem en dan prej vedel, da bom sploh šel:) in gled ena tvoje športne podvige tudi z manj kondicije.
Vmes mi je primankovalo pijače, zato sem se ustavljal na bencinskah in gostilnah in si polnil meh.
Pil sem samo vodo. Vmes mi je pasalo spit eno politrsko cocacolo, da sem dobil mal cukra:)
Pojedel sem en sendvič, sladoled in 2-3 frutabele.

Če bi se sedaj odpravil bi naredil nekak tako kot so ti svetovali zgoraj, kak gel, izotonični napitek ,banane. Neko nažiranje z OH ravno ne bi. Morda kako žlico več makaronov, brez pretiravnj! Preveč ne bi, ker te lahko potem ob ne pravem trenutku pritisne na ne pravo mesto;))

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Bikemap

Upam, da si znaš predstavljat kje to gre - od Hoč ko prideš na edinem semaforu v Framu zaviješ desno, pol pa se samo glavne ceste držiš, mimo šole, pol pa se začne breg... imaš enih 14 km vzpona, na dveh mestih prideš blizu 20% naklona
cheer.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
thnx
aplauz.gif

bom ga verjetno kr danes "vžgal" tu gor in upal, da bom do teme doma
zmaga.gif

kaj pa se km tiče, pa je nekje ista razdalja (mislim, da je iz Hoč do Areha celo kaki km več kot iz Frama do Areha)

Nazadnje urejeno:

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Ni blema... ko prideš nazaj pa objavi kolko časa si porabil
smile-1.gif

Pa pazi, ker najhujši breg je tik pod vrhom, da se ne boš prej preveč zagnal
wink-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Bikemap

Upam, da si znaš predstavljat kje to gre - od Hoč ko prideš na edinem semaforu v Framu zaviješ desno, pol pa se samo glavne ceste držiš, mimo šole, pol pa se začne breg... imaš enih 14 km vzpona, na dveh mestih prideš blizu 20% naklona
cheer.gif

malo OFF sicer..

kako bi na tem bikemap našel kakšno turo Ljubljana-Bled recimo? Neznam "iskati" po tem bikemap, razen da na roke vsako turo pregledam..
redface-1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Na "najdi pot" si vnesi začetno ali končno destinacijo, potem pa se ti na desni ob zemljevidu izpisujejo ture, ki se tam začnejo. Tam potem lahko izbiraš po opisih, ne da bi moral vsako turo klikat na zemljevidu...
nahrung002.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
evo, tura je za mano, vse skupaj iz Tezna in nazaj (50km) je trajala 2 uri in 53 minut, vzpon od Frama (takoj ko pri semaforju zaviješ z glavne ceste desno) pa do Areha je trajal ca. 1:30 in vse razen zadnjega vzpona mimo tistega naselja v Frajhajmu (malo preden se priključiš na glavno cesto Hoče-Areh) sploh ni bila zahtevna
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
kzs... da ne odpiram nove teme....

za hec sem instaliral na telefon en gps programček....

napiše, da sem danes porabil 1400 kalorij. Kaj to pomeni? Da je bil lusten sprehod vem
tongue-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
To pomeni, da je glede na tvojo težo, prehojeno pot (dolžina, hitrost, vzponi) izračunal približno porabo kalorij, katere je tvoje telo porabilo za "podvig".

Kateri programček si pa instaliral?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

napiše, da sem danes porabil 1400 kalorij. Kaj to pomeni? Da je bil lusten sprehod vem
tongue-1.gif

en Big Mac menu si stran vrgel
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Runtastic... drugače jih je pa malo morje od micoach do mytracks.

Kolk je potem 1400 kalorij špeha? Res, da pa tudi nekaj gre v mišice
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Gps ti bo bolj tezko izmeril kalorije, pulzmeter prej. Sicer pa racunaj nekje dobrih 300 kalorij v pol urce sportne vadbe, zelo pavsalna ocena, da se ne bo kdo vtaknil. Sicer tudi ce si pokuril 1400 kalorij je vazno kaj si jedel preij in pol. Ti nic ne pomaga, ce pol pozres tavelko pico in dva pira. Djabe posao se rece temu.
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Runtastic... drugače jih je pa malo morje od micoach do mytracks.

Kolk je potem 1400 kalorij špeha? Res, da pa tudi nekaj gre v mišice
smile-1.gif

1g maščobe ima 9 kalorij, se pravi cca. 155g maščobe. ...verjetno ti pa v 9/10 ni kurilo špeha na sprehodu
smile-1.gif
moraš to po pravem pulzu, da ti ga začne. ...glede programčka....če nisi imel paščka čez prsa da ti utrip meri...potem štej te porabljene kalorije zelo informativno.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

tongue-1.gif
Jaz sem jih danes porabil manj v 15 kilometrskem teku, ki sem ga opravil v uri in 16 minutah. To mi je "povedal" Sportstracker.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

tongue-1.gif
Jaz sem jih danes porabil manj v 15 kilometrskem teku, ki sem ga opravil v uri in 16 minutah. To mi je "povedal" Sportstracker.

No slaba izkoriščenost časa glede na kalorije imam zgleda...
cheer.gif

prva.jpg

druga.jpg

Kakšen pulz potem rabiš za kurjenje maščob?.

Se drugač imam mogoče ene 5kg preveč, gre se mi samo za mišičaste noge :p

Nazadnje urejeno: