Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ne vem no, niso to neki silno dobri časi...
sorry, sem pozabil pripisat, da je bila z menoj boljša polovica in da ni bila prioriteta dober čas, ampak uživancija v lepotah SLO in da pač toliko ur na nogah ni problem, je pa res, da je pri kolesu zgodba okoli mišic povsem druga kot pri hoji
Drugače pa sem to napisal, da nebi ki mislili, da je moja max. športna ura dolga le kakšno urco, sedaj pa se grem sprobat na nekaj za 4+ ure brez da bi vedel kak je to dolg interval
Zdaj nimam nekih težav s pripravo (evo, danes grem še na en "vzpon" iz Hoč do Areha, ampak vse to ni daljše kot 2 uri - gor, dol), edino kaj me je tukaj zanimalo je pravzaprav to, kaj naj pojem pred takšno dolgo turo, kjer ne bo časa za počitek, kot si ga lahko vzameš pri pohodu ali single gonjenju in nekaj "pomalcaš". Trenutno sem se odločil, da bom v petek za kosilo jedel špagete, v soboto pa kakšno tuno? Al mi priporočate kaj drugega?
Seveda pa nebo manjkal magnezij v prahu (
LINK ) in pa izotonični napitki + kakšne energijske čokoladice
Skratka nebi rad, da bi me po 3-4 urah gonjenja pustilo telo na cedilu, saj od lani vem, da tole ni le "izlet", ampak gonjenje do daske, ker te pač ostali tekmovalci "ženejo". Je pa res, da sem lani vzel 70km zadevo dosti bolj lagano, saj je bilo prvič, ampak sem pa videl, da se enostavno ne morem vozit počasi kot je to bilo v prvem planu, saj v glavi hočeš biti boljši od tistih pred tabo, tole letos pa bo malo hujša preizkušnja, saj je 45km daljša + tega pa sta še 2 malo jača vzpona + tega pa ne grem s specialko kot oni profiči, ampak z MB + cestne gume
.
PS: samo da me kolo ne pusti na cedilu pa je to to....do cilja bom že nekak prigono....čas okrog 4 ure (+/- 15 min) pa bi bil zmaga