Kaj je zdaj to neka svinjarija bla v večeru?

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Trditev, da boš zaradi takšnega načina kaznovanja bolj varen je povsem zgrešena, da ne rečem debilna.
Ne v sodobni nevzgojeni družbi bomo raje pustili, da vsak dela kar hoče.
priden.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Trditev, da boš zaradi takšnega načina kaznovanja bolj varen je povsem zgrešena, da ne rečem debilna.
Ne v sodobni nevzgojeni družbi bomo raje pustili, da vsak dela kar hoče.
priden.gif
A si predstavljaš, kolk je skreganih s fotrom, pa mi zanalašč delali prekrške, da bi fotru škodovalo. Pa takih, ki bi delali prekrške, ki jih ni mogoče izterjati, je ker fotr mrtev?
Sem že večkrat zapisal, vam, ki stalno zahtevate nevemkakšne višje kazni se v resnici ne gre za večjo varnost ali več reda. Vas vodi želja po krvi, izživljali bi se nad vsakim,če je le možno, kaznovali če je kriv al pa ne, no vaše krvništvo bi z zakoni legalizirali, da bi izgledali kot družbeno koristni. No sej ta film smo že gledali v kakšnih neciviliziranih družbah.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:

LOL. 18 letni pubec že mora sam odgovarjati za take bedarije
bonk.gif

bodi pameten...

lp

Stare že tak dovolj tepe življenje, da je froc bedak kot je, ni starcu treba zdaj še avta vstran vzeti, če se je froc s tem avtom izživljal po cesti (niti ne verjamem da je kaj takega možno). Froc je polnoleten, naj sam odgovarja za svoja dejanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Pa kaj je zdaj problem?

Zaseg motornega vozila

238.a člen

(1) Policist zaseže vozniku motorno vozilo, s katerim je bil zaloten pri storitvi hujšega prekrška:

1. če je bil kršitelj v zadnjih dveh letih najmanj trikrat pravnomočno kaznovan za prekršek iz točke d) sedmega odstavka 32. člena, točke d) devetega odstavka 32. člena, točke e) desetega odstavka 32. člena, 130., 131., 132. ali sedmega oziroma osmega odstavka 138. člena tega zakona;

2. če je kršitelj kljub prepovedi nadaljnje vožnje nadaljeval ali ponovil prekršek, zaradi katerega mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja.

(2) Zaseženo motorno vozilo je treba takoj oddati sodišču, ki je pristojno za postopek o prekršku, lahko pa se do izdaje sodbe o prekršku hrani pri policiji.

(3) Za hujši prekršek iz prvega odstavka tega člena se šteje prekršek, za katerega je predpisana globa najmanj 250 eurov in stranska sankcija kazenskih točk v cestnem prometu ali prepovedi vožnje motornega vozila.

To je pravna podlaga. In ravno vceraj je en sel.... pa kaj pol? Ce je clovek neprilagojen nima kaj delat na cesti.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Če je tvoj fotr de.il, ki je vzgojil debila, kateri se ne more držat CPPja, naj pač plačuje (do zadnje skorje suhega kruha), samo da bomo normalni na cesti bolj varni!

Sintetikov foter je vzgojil debila. Ce ga ne bi citiral, ne bi imel priloznosti videti tega vnovicnega umotvora (ga imam na ignore), je se kar isti
bonk.gif

5*

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Vsi ki zagovarjate ta glup zakon da odvzamejo vozilo kljub lastništvu tretje osebe, zakaj pa pol tega ne poznajo
nikjer drugje, razen v glupem slovenistanu?

Govorim za dejstvo, da mi nemore nekdo nekaj vzet stran če sem jaz to polno pravno in pošteno kupil, plačal davek,
in je vse brez najmanjše napake po pravilih pridobljeno.

Ni mi logike, da kupim avto, ga posodim kolegu, ta pa pijan in mu odvzamejo moje vozilo. Ja kako pa naj vem da nebo pil?
Ne posojaj avta... Ja pol pa kar vse rentakarje pozaprimo in se začnimo vozit z avtobusi, ker lastni avto ti tak odvzamejo mimogrede.

Dajte no, 15 let se vozim po eni cesti domov, nenadoma spremenijo omejitev, popoldan (tam kjer je dopoldan še veljalo 90) postavijo
znak 50 in zarad tega ker nisem bil ultra pazljiv bodo sedaj meni vzeli vozilo.

Pa kaj smo policijska država al kaj?

Podobna logika kot dvig naftnih derivatov, zdaj pa vsi slovenski kamioni (velika večina) na domači postaji natoči malo več
goriva kolikor ga potrebuje da pride čez mejo, ker je tam ceneje, na vlkega avtoprevoznika je to mesečno takoj jurja profe.

Lepo vas prosim.

Prvo so mi tablice pobrali ker sem bojda imel nehomologiran športen izpuh, vbistvu sem imel nastavek, bolil pa je zato
ker mi je pred dnevi začel puščat lonec in je za malenkost bolj brnelo.
Zdaj pa bom za sekundo nepreviden in mi bodo cel avto vzeli.

Sej kaj se bo zgodilo, folk bo začel vozit 300e AXe, golfe 3 in podobne šare, ker se mu bo jebalo če mu avto vzamejo,
ker je to četrt plače, bo že preživel, naslednji dan si drugega na a.net poišče. Pol pa smo spet pri varnosti teh vozil,
osnaževanju okolja, manj novih prodanih vozil, manjše registracije, manjši zaslužki, premalo zaslužka, nabimo davke v oblake.

Timater, da ni jelinčiču uspela kandidatura.

Sej ne več dolgo, moja ma še 3 leta šolanja pred sabo in sp*zdima s slovenistana v švico delat normalno za normalen denar ob
normalnih zakonih.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
Jaz pravim o tem, da se ga npr. sin napije in vozi fotrov avto. Kak lahko avto vzameš, če ni od prekrškarja? Razumem in podpiram, če je avto njegova last. Ne pa, če ni......

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Če je tvoj fotr de.il, ki je vzgojil debila, kateri se ne more držat CPPja, naj pač plačuje (do zadnje skorje suhega kruha), samo da bomo normalni na cesti bolj varni!

Sintetikov foter je vzgojil debila. Ce ga ne bi citiral, ne bi imel priloznosti videti tega vnovicnega umotvora (ga imam na ignore), je se kar isti
bonk.gif

5*
Jest nimam nič proti, če policaji kazni za prekrške, ki sem jih jest naredu kar fotru pošljejo. Pa še izpit naj mu vzamejo, ko bom vozil pijan. Boste pol zadovoljni?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

To je pravna podlaga. In ravno vceraj je en sel.... pa kaj pol? Ce je clovek neprilagojen nima kaj delat na cesti.
Ta "pravna podlaga" je samo en dokaz več, da je naša država lopovska.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Ti kolegom posojaš avto?
bonk.gif

Še enkrat preberi kar je Apollo8 napisal. Trikrat moraš naredit hudo bedarijo na cesti. Ne govori o eni sekundi. Taki, ki pa mislijo, da bodo s poceni avtomobili večkrat prišli skozi... Kako le, ko bodo ričet jedli?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Ti kolegom posojaš avto?
bonk.gif

Ja ti prodaš svojo babo? Ne.
Avo? Ja.

Te pa mi tu smisel razloži, če si že pri teoriji posojanja babe, te pa ti avta ne prodaj, če ti je to tolk isto.

Mater to so primerjave kot jih je mel moj pokojni (v miru počivaj) dedek, ki je rekel da se dnarja, traktorja in babe ne posoja.

Avti se niso posojali v času fičkov in stoenk. Danes je avto potrošen material. In posodim svoj avto brez problema, si ga tudi
sposodim, pa kaj, tut če ga fliknem na streho, je kasko al ni? Pa vrjetno pazim na sposojen avto, ne?

Mamo piknik, en avto zaparkiran bol kot drugi, kolega gre po čike za vse, kaj bomo zdaj, 7 avtov premaknili? Na tu maš
ključe pa se peli.

Sploh nevidim tu logike da se avto nebi posodil, kot da bo kaj manj vreden če naredi 10km drug voznik.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Blesav fotr, ki pijancu posoja avto.

A ti vidiš 18 letniku v glavo? Mladi so nori, bo šel na žur z tvojim avtom, tam bo ena ki mu je všeč, bo mu rekla
če jo pelje en krog, itak da se bo malo postavil, kdo se pa ne pri 18ih letih s fotrovim avtom, malo bo zahodil samo
da pokaže kak "zna" hitro peljat in bo naletel 88 na 50 sred noči, žive duše nikjer, napiha 0,00, pa mu avto vzamejo,
moj avto. Govorimo o avtu za 100k e. To je kazen 100ke, pa niti nisi udeležen v prekršku, pa plačaš. Čaki malo, 100k
kazni, a ste normalni? Pa na svetu ni za fizično osebo 100ke kazni za prometni prekšek. Pol pa še za prometni prekršek
ki ga ni storil.

Debilizem brez primere. Sej zadeva je tak debilna, da je nebodo sprejeli.

Jaz mislim da bi blo najbolj prav, da če parkiraš na parkingu za invalide, ti pajek odpelje avto in denar od prodanega avta
gre invalidom.

Najboljše da če nekdo napiha 0,25 namesto 0,24, da vzamemo avto njemu in njegovim kolegom, ženi in še tašči.

Oni niso nič krivi ampak ker ga poznajo naj bodo brez avtov.

Folk bo vozil avte za 300e, tistih enkrat na dve leti kaj mu bodo avto vzeli bo že preživel.

Seveda če bi bil pa avto od kresalčke in bi njenega sina dobili pa se nebi zgodilo čisto nič, ker je avto od vlade.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ti kolegom posojaš avto?
bonk.gif

Ja ti prodaš svojo babo? Ne.
Avo? Ja.
Ne, v prešo jo dam.
bonk.gif

Citat:
Te pa mi tu smisel razloži, če si že pri teoriji posojanja babe, te pa ti avta ne prodaj, če ti je to tolk isto.

Mater to so primerjave kot jih je mel moj pokojni (v miru počivaj) dedek, ki je rekel da se dnarja, traktorja in babe ne posoja.

Avti se niso posojali v času fičkov in stoenk. Danes je avto potrošen material. In posodim svoj avto brez problema, si ga tudi
sposodim, pa kaj, tut če ga fliknem na streho, je kasko al ni? Pa vrjetno pazim na sposojen avto, ne?
Enkrat sem te videl, kako baje paziš na stvari...
uf-1.gif

Citat:
Mamo piknik, en avto zaparkiran bol kot drugi, kolega gre po čike za vse, kaj bomo zdaj, 7 avtov premaknili? Na tu maš ključe pa se peli.
Organizacija na višku!
uf-1.gif
Malce manj pit, bolje organizirat, pa bo takoj lepše življenje. Tudi pikniki. Zelo zanimivo, da imate vedno eni in isti probleme s policisti na cesti.

Citat:
Sploh nevidim tu logike da se avto nebi posodil, kot da bo kaj manj vreden če naredi 10km drug voznik.
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
To pravno podlago so izglasovali poslanci, predstavniki ljudstva... takorekoč mi vsi. S tabo vred.
tongue-1.gif
Ja žalostno, da se pri vsakem zakonu, ki nam jemlje svobodo in državiin njenim koritnikom omogoča prihodke iz naših obubožanih žepov, najde množica ljudi, ki ploskajo takom zakonom, samo da sosedu krava crkne, pa čeprav je naslednjič on na vrsti. Pa naj gre za kadilce, pijane, latnike psov, voznike, samske ženske, samske, poročene, ki pljuvajo, ližejo sladoled, se poljubljajo v avtu........... no vsakega se bo kej našlo da bo plačal.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Kdo je rekel, da se povsem strinjam s takim zakonom?
confused-1.gif
Je pa res, da svojemu poslancu nisem nič povedal, da bi bilo kaj drugače. Si ti kaj storil? Ali samo opletaš po nekem forumu?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na sposojene stvari zmeraj pazim, lastnih pa da priznam, še rad kaj uničim. Pri meni telefona neboš videl v ovitku,
avto bo v avtopralnici, ne servisiram, ampak to je čist neka moja glupa logika, ampak meni je ob njej lažje, nisem
suženj svojim gadetom, bo kar obratno.

Pa tut 3x, 4x 5x če lahko naredi bedarijo, mater kako boš pa vedel naredi pizdarijo v ponedelje, v četrtek, v soboto mu
pa avto vzamejo.

Isto za kolega, kaj da mu posodim avto mi more pokazat s sodišča koliko pik ma ali kaj?

Pa kak lahko zagovarjaš tak glup zakon ki ga ni nikjer drugje na svetu, še v severni koreji ne.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Aha, mulc k nima za svoj avto, bo skeširal tri take ogromne bedarije.
hysterical-1.gif

Lej ni problema sploh. Ni ti treba posojat, pa ti ne bo potrebno spraševat za pike.
rolleyes-1.gif

Še enkrat, kje zagovarjam ta določila zakona? Mene se ne tičejo in nimam problemov z njimi. Jih tudi ne bom imel.
Mi gredo pa taki kretenski kalibri na jetra. Mojo boljšo polovico bi skoraj povozil en tak pijan [censored], ob pol treh popoldan. Pa ga je robnik pločnika malenkost preusmeril in je v nogo dobila »samo« pokrov platišča. Je uspel skantat svoje vozilo nekaj metrov stran v kandelaber. Potem je pa bežal s kolegi in kolegicami. Vsi pijani. Star znanec policije. Po poklicu sin. Seveda je njegov vpliven fotr poskrbel, da ni bilo nič. Kljub pričam. Če ne bi zadeva bila že dokaj stara, bi morebiti kakšne podatke dal Apollu, da malo pobrska. Samo kaj, ko vemo, da vicev o policistih ni....