Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po dolgem cajtu na TV vidim Igorja Berganta, ki se ga spomnim, ko je "energije poln" vodil sport na nevemkateri postaji ze. Zdaj pa je cisto shujsan, suh, "hrapav" etc. Najprej me je na Drnovska spomnil. Ima raka ali kaj?
Bergant je ... . Postal je tak, kot so mu rekli da mora biti ( Odmevi ) . In ker se boji za svojo rit, dela tako.
Se ve, če šef reče, da je oranžno je, pa čeprav je belo.
Najmanj nenavadno je, da ravno on vodi Odmeve. O politiki ve toliko, kot ima zapisano na listkih. Verjetno pa ga še manj zanima (osebno).
Predvidevam, da je bil postavljen pred dejstvo. Sicer pa ne vem kaj so t.i. nadrejeni mislili s to potezo.
itak ni bil več normalen pri športu, 10 let nazaj sem ga še rade volje poslušal pri komentiranju, je imel še duhovite komentarje, zdaj pa samo še neumesne seka...
že par let je izražal željo, da bi šel v info. program - beri Odmeve, ki so najbolj prestižna oddaja na RTV-ju. Zaradi tega so odžagali prejšnjega voditelja, Tomaža Bratoža, ki je zdaj "navaden" poročevalec s terena.
Ampak nima karizme voditelja info. oddaje, Odmeve rad gledam, ampak, ko jih vodi on, raje premaknem.
Nisem vedel, da si je želel delati v informativnem programu. Lahko pa bi sklepal po načinu komentiranja športnih dogodkov zadnje čase. Tu se strinjam s KillaKHANom.
No, potem pa mu dajmo možnost
Saj dejstvo je, da na obzorju ni nekoga, ki bi lahko med dopustom nadomeščal Bobovnika, ki je meni najbolj primeren za informativne oddaje z gosti iz sveta politike ipd.
Bobovnik je vsekakor eden najboljših voditeljev, v njegov rang bi dal še Petrovčičevo, pod njma so Peskova včasih preveč enostranska drgač pa dobra voditeljica, ostalo pa poden sploh Bergant kateri je politični nastavljenec prav tako nova urednica Hrovatova.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.