Potem si nepismen saj so v tej temi omenjene te besede. Lp.jaz jih ne poznam... zgleda se to vsuljuje samo nekaterim
Če je res tako, je to dvorezen meč. So lahko lepi plusi a tudi konkretni minusi. In to potem nekako ne more biti super. Objektivno gledano seveda, subjektivno pa ne dvomim, da je to lahko nekaj povsem drugega.če je res tako je to super.
seveda je super saj glado prezrem vsako "vsiljevanje" in gre kar mimo mene.Če je res tako, je to dvorezen meč. So lahko lepi plusi a tudi konkretni minusi. In to potem nekako ne more biti super. Objektivno gledano seveda, subjektivno pa ne dvomim, da je to lahko nekaj povsem drugega.
ti si pa neumen ampak program opismenjevanja je znan kako pa iz kretena narediti pametnega človeka pa se nikomur ne sanja.Potem si nepismen saj so v tej temi omenjene te besede. Lp.
Khmm koliko je pa od dogodka policijska postaja dlje od reševalne?Toda po poti se je ranjenka onesvestila in moral sem jo pustiti na stopnicah v pritličju, le nekaj metrov od vhoda v blok. Z materjo sva se rešila do izhoda, kjer sta naju že pričakovala reševalca. Skupaj smo se skrili v reševalni avtomobil,« je povedal Emeršič. Četverica se je zaklenila v reševalni avtomobil, ker se je takrat po stopnicah bloka spuščala tudi napadalka, ki naj bi v rokah držala nož. Boječ se za svoje življenje so počakali na prihod policistov in šele takrat sta reševalca lahko stopila do hudo ranjene Mersihe.
To pomeni, da je mediha še prisla do sestre v nezavesti na stopnicah? Policija je sigurno rabila nekaj minut do tja.
A vzrok se ze ve? Ker nek psiho lih ne zgleda...
Tukaj za v Sloveniji govorim. V Bosni nimajo tako visokih previlegijev.Ja ziher lahko muslimanke delajo vse kar hočejo.
deportacija takoj.....
Kam ? V Velenje, Jesenice, Izolo, Piran, Ljubljano ?deportacija takoj.....