Kaj delate popoldne?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
velikrat praskamo jajca..
smile-1.gif
http://www.delo.si/clanek/148590 saj praskanje jajc je lep hobi za potrpežljive.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Vozil sem gnojšnico, pa jutri naprej (čisto po kmečko)... sam ne vem, če ustrezam temi, ker še nimava otrok...

A ti pjasec pa kr takrat ko ni dežja! Kaj pa zrak ko ga svinjaš in ljudje ne morajo cunj sušit ali jih ponovno perejo ?
A to se ne da pred dežjem??
10.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Točno tako. Ker se nekateri v tej državi moramo dejansko držati zakonov in ne zgolj želja mestnih srajc priseljenih na podeželje, ki jim malce organskih dišav smrdi...

Zakon prepoveduje razvoz po 15.11. In če želim ugajati mestnim srajcam bi plačal precejšnjo kazen. Razen če jo boš ti plačal zame.

Saj vem da razumeš...

Samo tako v info so vse njive kjer se sedaj razvaža oddaljene od naselja, pa tudi če ne bi bile bi bilo treba vozit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pri nas v naselju vozijo brez težav. celo državna firma to dela.

bolj kot to moti drek na cesti. k tisto pa pripelješ v garažo in sledi pranje avta.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ja, zakaj si odprl to temo?

Midva z mojo delava od 7ih do 3eh. Ne glede koliko zasluživa, je dovolj, da živimo normalno in jaz taki službi pravim idealna služba. Če bi zaslužil manj bi še vedno bila (pa tudi če bi več da ne bo pomote).
smile-1.gif
.

Kaj delam popoldne? Ta mali pretepam in babnco poslušam. Zakaj? Tako pač je
smile-1.gif
.

Naši sta obe na 'sredini' OŠ in več ali manj lahko skoz naprej delaš nekaj za šolo (dasiravno imam na vseh papirjih odkljukano, da imam opravljeno).
Kaj delam-o? Vsak dan drugače. Otrok ne razvažam po dejavnostih (ker je to njihov problem, ne moj)..izjema je ponedeljek (plavanje). Ostalo pa zavisi od letnega časa...prek zime zunaj nimaš kaj dosti za počet, po temi greš, po temi prideš. Ostalo se prekladaš po hiši..delaš, prčkaš, vpiješ na otroke (ali žena nate)...zvečer ko se družina zbere ob gledanju Kmetija išče šefa lahko vmes vzameš v roke tablico in pobrskaš po netu ali se lotiš knjige.
Pomladi, jeseni imaš zunaj predvsem delo, poleti pa čas za zajebancijo - vreme je, temperature tudi, obveznosti ni...torej..prihod domov, preoblečt, kaj vrč v usta in ven na dvorišče.

me pa po svoje zanima kaj pomeni da nekdo vzgaja otroke
grims-1.gif
..a morš to kako uro dnevno stat pred otrokom (in on pred tabo) in se gledata kdo zdrži dlje časa, da ne pomežikne..al kuko to gre?

Po moje...bi najboljš tule shandlali če vsak napiše za prejšnji teden kaj je počel, ko se je naslikal doma.
Po spominu:
pon. - servis motorke, DN s ta večjo (matematik), plavanje (jaz vmes fitnes), montaža luči s senzorjem
tor. - motorka, menjava vode in čiščenje v akavariju, spraševanje družbe ta velke male
sre. - ne vem...kasneje košarka + pivo po njej
čet: - na vikend grabljenje listja, trgovina (peš ford z malima), peka štrudlja (z njima)
pet. vikend - podiranje 'dreves' (eno uro dokler je pač dan), ostalo ne vem
sob: dopoldne: vikend z motorko v roki, dobil gnoj in ga fural po parceli, mali se vmes igrali z njim
hysterical-1.gif
, izlet po kosilu, zvečer žurka (z ženo)
ned. dopoldne bluzili, moto GP, sprehod v gozd, šola, tuširanje malih, knjiga.

Ta teden je spet poglavje zase.....it tako se staramo iz dneva v dan
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Meni so hecni ti hillbilly-ji, ki si jih opisal (necopate s 120 kilskimi večno tečnimi baburami). Jih srečaš na ulici in te vpraša če si varuška. Ne Presneto, nisem varuška, ampak foter. Bi pa tudi jaz bežal od takih bab, če bi bil baba pa bi bežal od takih dedcev. Ampak, vsak po svoje. Kaj si lokalni rednecki mislijo o meni me en qrc briga. Z nekaterimi si na živjo, z drugimi poleti kakšnega spiješ, tretji te imajo pa itak za copato ali pe.deræino.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
in potem v sosednji temi prebiramo kako ženske nič ne delajo. ja sevede ne če pa copate vse podelajo.

pa ponavad so suhe babe bl tečne. včasih se je na kmetiji delal od jutra do noči pa še fukal so ponoč... zdej so pa damice "Zmatrane" dedci pa namest da bi znal žarnco zamenjat znajo kvečjm otroke mirkat.

in potem je taprav moški, kateri okoli hiše zna kej naredit, redneck...

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
219
38
28
17.325776N, 23.254786E
Alko, tole si repliciral jellotu, počutim se pa kot da bi meni.

Naj ti par stvari obrazložim: s prvim tvojim stavkom se strinjam.

Glede suhih tečnih bab: ene so suhe tečne s čikom v gobcu in grde, druge so pa samo suhe. Got it?
Debelih sta pa tudi 2 vrsti: prve so okrogle/zalite in vedno dobre volje, jebozovne...že od rojstva. Druge so pa debele in grde postale, ko so rodile par pamžev, zdaj pa samo stojijo za šporhetom, mož jih pa niti navlažit več ne zna/noče/ne more. Te so tečne.

To, da se na kmetiji dela od jutra do večera, pol se pa še fajn prtisne, se tudi strinjam s tabo, ampak zdaj pa res ne vem...a ti res nisi nikoli mirkal (npr. bolnega) otroka? Jaz sem po enem dnevu s takim sesut do konca. Verjemi, da bi rajši cel dan delal na kmetiji, zvečer pa babo ob steno.

Kar se pa tiče menjave žarnic, ipd. : jaz znam naredit vse okrog bajte in v bajti. In tudi imam narejeno. ampak mirkam tudi otroke in moja damica je zmatrana, ja. Pa ne zato, ker je bila na čveku s kolegico.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Ja ane. Pa še usekal si jo po lapah vsake tri minute da je bil mir. Da pa je človek (ona in on) vse to lahko prenesel je moral biti zraven še alkohol (v neomejenih količinah). Prava družinska idila se je temu reklo, še največji pesniki in pisatelji so imeli o tem veliko za povedat.
Danes vsaka pametna in sposobna ****** od dedca, ki je doma samo ponoči, pa še to ne vsak dan. Druge pa sedijo doma, jamrajo in se širijo.

Sicer pa, nihče ni tukaj napisal da:
a) ženske nič ne delajo
b) so tipi, ki znajo delat rednecki.

Kmetije, ženske in cajti so danes mal drugačni. Nekateri tipi se pač ne znajo prilagoditi in potem spizdijo od doma če je le šansa, ko se ga nasekajo pa jim udarja ven.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
hahaha vedno se nasmejem jellu
vidim, da je pri jellu podobno kot pri meni, kar se tiče poteka tedna, ukvarjanja z otrokom itd.
v zadnjem času opažam, da kar nekaj znancev s "hobiji" in športom beži od reševanja družinskih problemov oz. določenih situacij
takoj jih pa naštejem vsaj 10, ki so "stalno same" z otroci na igriščih itd., ponavadi si partnerji vzamejo "čas zase"

odkar po 14 letih moja ne dela več v sobotah je zgodba bistveno drugačna, v plus jasno
v glavnem več ali manj smo zunaj, kolo, igrišča, poganjavček
v jesenskih in zimskih pa knjižnica, pozimi sneg sneg in še enkrat sneg...pa za vikend sneg na kvadrat. Aja, a sem sneg omenil?
Letos bo pestro, ko bo prvič na smučeh...
če je čas za soliranje se gre na specialko oz. sedaj na trenažer, s fixijem na kavo, laufat ene 5km... Pozimi pa obvezno kdaj sobotno varstvo in smučat z ženo, magari na dopoldansko, zase, za gušt.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
ja časi se spreminjajo. vedno več je poženščenih moških... lepo so vas opral;:)

tista baba k za delo ni tud za fuk ni. to si zapomnte fantje:)

preveč časa imajo ljudje, pa si izmišljujejo vedno nove "norme" obnašanja "skupna opravila"...

da smo si na jasnem, definitivno ne podpiram tega, da je ženska sama doma dedc pa cele dneve na pevskih vajah, pri gasilcih...

imate luštne punčke ki skrbijo da so lepe, skačejo okoli, telovadijo, tečejo dedci pa doma kuhate pomivate perete... in se tolažite da so rednecki pjani zarukanci
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Malo sem izgubil stik s takimi modeli, v prejšnji službi je bil pa standard, 5x na teden po šihtu na pir in čimkasneje domov. Tip v sedmih letih za svojo ženo ni našel lepe besede. Pa je vsak dan govoril o njej. Če ne znaš z ženskami pač prešaltaš na alko. Žena pa z otroci doma. Če je bilo treba se je seveda hvalil kako mali fucbal brca.

V nedeljo nama je s kolegom v hribih en rekel če sva moderna družina, ker sva imela vsak enega mulca na hrbtu. Sem rekel da ja in ni imel nič proti. Ženski sta bili 5 minut za nama z ostalimi otroci (oziroma, če prevedem: res da sem copata, ampak spet pa ne taka da bom z ženo vštric v hribe hodil
hysterical-1.gif
).

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Dlje časa ko sva skupaj z mojo, bolj ko se bliža poroka in načrtovanje otrok, manj me vleče tak način življenja. Sploh, ko berem take teme. Desci smo postali dobesedno sužnji svojih babnic. Zakaj bi se moralo življenje moškega vrteti zgolj okoli ene babe in 1-3 frocev?

Sam je pred večerom nočem videti. Delam od 8-16h, nato takoj fitnes, kakšen čvek s kolegom v baru, mogoče grem malo po trgovinah in šele zvečer domov k babi. Potem se pa lahko cartava (fukava), kolikor ji paše. Sem individualac, jebat ga. Ne rabim priveska in njegovih muh vedno ob sebi. Baba se tega zaveda, zato ne teži (več).

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
219
38
28
17.325776N, 23.254786E
Če ji sedaj to pogojno ustreza: ima a) podoben urnik čez dan, kot ti, ali pa b) te ima namen spremenit. Kajti verjemi, ženske imajo samo en cilj pri moškem: spremeniti ga.
Ko bodo froci, nikakor več ne bo imela podobnega urnika kot ti in glej da ne boš naslednji softi.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Če bi mene vprašal pri petindvajsetih bi najbrž napisal enako. Vse ob svojem času (ali pa vse ob napačnem času). Če ti ni do mulcev jih pač nimaš. Meni je totalen žur ko se z vsemi tremi nabašemo na eno kolo, še jaz gor zlezem in gremo. Nekdo drug bi fasal živčnega po petih minutah z njimi.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
ali pa b) te ima namen spremenit. Kajti verjemi, ženske imajo samo en cilj pri moškem: spremeniti ga.

Dobro napisano. Tega se zavedam in tega nočem.

jello,
zmaga.gif