Ja, zakaj si odprl to temo?
Midva z mojo delava od 7ih do 3eh. Ne glede koliko zasluživa, je dovolj, da živimo normalno in jaz taki službi pravim idealna služba. Če bi zaslužil manj bi še vedno bila (pa tudi če bi več da ne bo pomote).
.
Kaj delam popoldne? Ta mali pretepam in babnco poslušam. Zakaj? Tako pač je
.
Naši sta obe na 'sredini' OŠ in več ali manj lahko skoz naprej delaš nekaj za šolo (dasiravno imam na vseh papirjih odkljukano, da imam opravljeno).
Kaj delam-o? Vsak dan drugače. Otrok ne razvažam po dejavnostih (ker je to njihov problem, ne moj)..izjema je ponedeljek (plavanje). Ostalo pa zavisi od letnega časa...prek zime zunaj nimaš kaj dosti za počet, po temi greš, po temi prideš. Ostalo se prekladaš po hiši..delaš, prčkaš, vpiješ na otroke (ali žena nate)...zvečer ko se družina zbere ob gledanju Kmetija išče šefa lahko vmes vzameš v roke tablico in pobrskaš po netu ali se lotiš knjige.
Pomladi, jeseni imaš zunaj predvsem delo, poleti pa čas za zajebancijo - vreme je, temperature tudi, obveznosti ni...torej..prihod domov, preoblečt, kaj vrč v usta in ven na dvorišče.
me pa po svoje zanima kaj pomeni da nekdo vzgaja otroke
..a morš to kako uro dnevno stat pred otrokom (in on pred tabo) in se gledata kdo zdrži dlje časa, da ne pomežikne..al kuko to gre?
Po moje...bi najboljš tule shandlali če vsak napiše za prejšnji teden kaj je počel, ko se je naslikal doma.
Po spominu:
pon. - servis motorke, DN s ta večjo (matematik), plavanje (jaz vmes fitnes), montaža luči s senzorjem
tor. - motorka, menjava vode in čiščenje v akavariju, spraševanje družbe ta velke male
sre. - ne vem...kasneje košarka + pivo po njej
čet: - na vikend grabljenje listja, trgovina (peš ford z malima), peka štrudlja (z njima)
pet. vikend - podiranje 'dreves' (eno uro dokler je pač dan), ostalo ne vem
sob: dopoldne: vikend z motorko v roki, dobil gnoj in ga fural po parceli, mali se vmes igrali z njim
, izlet po kosilu, zvečer žurka (z ženo)
ned. dopoldne bluzili, moto GP, sprehod v gozd, šola, tuširanje malih, knjiga.
Ta teden je spet poglavje zase.....it tako se staramo iz dneva v dan