Se vozim po južni obvoznici. Ura malo čez 16h. Malo zgoščen promet. Sem na prehitevalnem pasu. Hitrost 110 km/h. Na prehitevalnem pasu se je nabrala kar lepa kolonica, saj 300m naprej nek tovornjnak prehiteva. Vsi vozijo 56cm en za drugim. Jaz imam cca. 30m varnostne razdalje. Desni vozni pas je cca. 100m naprej prazen. Na vozni pas ne grem, ker mi ni v navadi, da po desni prehitevam.
Naprej se mi od zadaj en prilepi na rit in čez nekaj časa začne prehitevati po desnem pasu in se naprej čez 100 m riniti na prehitevalni pas. Ok si mislim, pač tudi taki obstajajo. Potem naslednji za mano mi začne blendati.
KAJ ON SEDAJ HOČE?! Tuki mi ni čisto nič jasno.
Kaj naj naredim, ali naj grem na vozni pas in se mu umaknem in on bo potem ugotovil, glej ga zlomka, še eden je na prehitevalnem pasu. Mater mu a je kratkoviden in ne vid cele kolone pred sabo.
No potem se je opogumil in še on začel prehitevati po desni.
Vbistvu sem bil samo razkurjen in sem se s tem pisanjem malo olajšal.
Naprej se mi od zadaj en prilepi na rit in čez nekaj časa začne prehitevati po desnem pasu in se naprej čez 100 m riniti na prehitevalni pas. Ok si mislim, pač tudi taki obstajajo. Potem naslednji za mano mi začne blendati.
KAJ ON SEDAJ HOČE?! Tuki mi ni čisto nič jasno.
Kaj naj naredim, ali naj grem na vozni pas in se mu umaknem in on bo potem ugotovil, glej ga zlomka, še eden je na prehitevalnem pasu. Mater mu a je kratkoviden in ne vid cele kolone pred sabo.
No potem se je opogumil in še on začel prehitevati po desni.
Vbistvu sem bil samo razkurjen in sem se s tem pisanjem malo olajšal.