trije pred tabo, pa si skoraj zaspal? Če ni ravno tri polne voze, si v 5 minutah na vrsti (redkokdaj sem toliko časa čakal, mogoče tam okrog božiča kdaj), a te bo konec če počakaš fakin 5 minut? Je*ote folk nestrpni, bi res najraje vrgel onega pred sabo ven ker vidiš samo SEBE. Enkrat sem enemu takemu, ki je po minuti čakanja za mano že imel neokusne komentarje, rekel naj bo tiho ker me bolj kot čakanje spravlja ob pamet njegovo pametovanje, pa je vsaj tačas vtihnil.
Sam za sebe mislim da nisem neka živina, mečejo pa mi tak kot da sem.... ok, mečkatorjeve so res počasne, hofer/ lidl pa so navadni bedaki, vsake toliko mi na jogurt vrže kaj gor ker meče ko budalo in ga seveda predre... pa gre čas po zlu ko je treba po novega iti
Razumem samo, če si greš v trgovino po malico, imaš pol ure časa da prideš tja, požreš in si nazaj na delovnem mestu, pa ti na edino blagajno pride nekdo z 15 in več položnicami za plačati.... tu ti res lahko vročina v glavo butne ker veš da jih boš poslušal kje si tako dolgo hodil. Sicer pa, malo chill down, koristi lepoti