Kaj bi vi naredili v tem primeru?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Sicer pa imata point, bolje prej povedat, kaj ti paše, ker če ga recimo png dobi med zobe...
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
zmaga.gif
Pravilno.

Zdej pa še enkrat preberi ynosove-fraiserjeve faze (odlično definirano
grin1.gif
)...sej je jasno, kje si.
In samo brez panike, k bodo prišle naslednje
evil.gif

Res je.
hysterical-1.gif

5 stages of grief

1. Denial (to se men ne dogaja, eh sej itak ni bla zame - kao....)

2. Anger (tu boš ratal jezen na njo, zakaj ravno ti in ji boš pomožnosti poslal SMS, da je cipa ipd...)

3. Bargaining ("Begging, wishing, praying for them to come back" - tu boš pošiljal prijazne SMS-e, da kaj pa če bi probala vseeno še enkrat, ipd...)

4. Depression (boš ugotovil, da noče več nazaj in boš ves depresiven, ker te nihče ne mara...in nimaš nikogar).

5. Acceptance (če ti rata sprejeti, da pač nista bila za skupaj, da si mogoče tudi ti kaj zajebal..., da greš lahko naprej s svojim življenjem, boš v tej fazi).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Torej bo ratal spet sladki ko med, kaj pa ona depresija? Gre kak izliv čez kak teden spet tukaj pričakovati?
smile-1.gif

kokicein3dočala.press

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Potem bo ugotovil, da ga res noče več in bo totalno v piz**. Verjetno veliko -->
frown-1.gif
<-- smajlov ali pa bo poniknil s foruma za nekaj časa.

Pri 5. stopnji, pa bo že drugim na forumu svetoval z bolj trezno glavo, kaj in kako ko končaš z žensko.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kako pa ti to veš?
confused-1.gif

Saj je že v prvem postu napisal (še preden sta končala), kakšna otročja, ignorantska kokoš je bila.

Sicer mu ne da pravice, da začne lepit njene slike na forum, ne spremeni pa tega dejstva, da je bila kokoš. Če še dodaš njene izjave, ki jih je napisal kasneje, se niti ne čudim, da je tip ves besen. Škoda edino, ker jo ni pustil že zdavnaj in ker se zdaj obremenjuje z njo.

Ti pa praviš, da je slaba postala s koncom veze.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Pa sej prej sploh ni bila tok slaba....

Well... Prekinil sem zvezo nekako jaz, ko sem jo zasačil. Vidim da full nadzirno bereš moje poste (not), slaba oseba je bila že skozi do mene (Razburjanje, laži, prekrivanja, teæženje name brez razloga, zdravljenje njenih kompleksov...itd) Bil sem pa z njo ker sem upal na boljši ju3... Tko da, imam feeling da si ti največji zagovornik varanja na tej tabli. jaz verjamem v poštenost in tega manja mi ne moreš spremeniti, pa naj bo nevemkaj.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
pozabila sem napisat mogoče
redface-1.gif

samo poznam pa primere, kjer so šele potem spoznali kakšna kokoš je bila kao prej,...ko so bili enkrat postavljeni pred zid, da je konec...ne vem, zakaj v teh primerih niso tipi prej prekinili vezo? očitno vseeno ni bilo tok slabo...
confused-1.gif

@vprašaj: ok, prekinil si...pa vseeno te je nekaj vleklo k njej, da si upal na boljši jutri...da si pa prekinil zaradi varanja se mi zdi razumljivo...pa bi prekinil tudi, če te ne bi prevarala? samo vprašam, ne se takoj ogroženega počutit
rolleyes-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
očitno vseeno ni bilo tok slabo...
confused-1.gif

Bilo je GROZNO! Ljubezen je slepa, tega očitno ti ne razumeš.... In posvoje mi je žal da ne...
roza.gif

Razum in ljubezen ne greta skupaj.... Sej veš kaj pravi pregovror: Kdor se sprašuje zakaj Ljubi, bo uničil vso ljubezen.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, tisti, ki skos upa na boljši jutri je ali slep in živi v neki iluziji ali pa enostavno uživa v svoji bolečini. Sicer so možne izjeme, ko nekdo tako dobro skriva svoj karakter, da tudi dober opazovalec tega ne opazi, ampak v tem primeru to ni bil 'the case'. Ne vem, zakaj folk tako dolgo vztraja v zvezi, za katero vidi, da to ni to. Pričakovat, da se bo človek kar naenkrat spremenil, je pač neumno. In neutemeljeno.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz

@vprašaj (se mi zdi
rolleyes-1.gif

Glej en post višje:

Kar se pa spoštovanja tiče: Tisti ki ga ima do mene mu ga vračam, ni pene, tisi ki ga pa nima do mene mu GA PA NE VRAČAM! Tko da... Sorry, od mene bivša ne dobi spoštovanja, ker mi ga tudi ona ni nikoli dajala. Ostalo je spoštovanje do ljubezni, ampak tudi tega ni več tam tko da.... Si pač še ena "zagovronica Varalic "( pardon izrazu) oz. vsaj tak občutek mi daješ.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Vem, da je slepa, ker sem bila v vezah s tipi, za katere so me spraševali, kaj pčnem z njimi,..men so bli pa najboljši...samo, ko sem prišla do faze, da mi je grozno, sem šla...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@vprašaj: ok, prekinil si...pa vseeno te je nekaj vleklo k njej, da si upal na boljši jutri...da si pa prekinil zaradi varanja se mi zdi razumljivo...pa bi prekinil tudi, če te ne bi prevarala? samo vprašam, ne se takoj ogroženega počutit
rolleyes-1.gif

Jaz ponavadi svojo izbranko naredim tudi za najboljsega prijatelja. Prikinil sem točno zaradi tega, ko sem zvedel da se Kur*ba okoli. Oz ko sem dobil jasne dokaze. še prej dokler jih nisem dobil sem si zatiskal oči. če me ne bi prevarala, bi najbrž reševal naprej. ampak tudi zdej mi ni več kaj za rešiti, niti nimam želje reševati česa takega. konec je konec. pač reči mi kakor hočeš, ampak nisem tip ki pri prvih znakih problempv pobegne, ampak sem bolj sorte ki se soočim z njimi in jih popravim. Moj moto: Zagotov se ne spominjaš malih težav starih 3 leta.
smile-1.gif
Občutek sem pa dobil tak, ker skozi napadaš mene, kolk sem slab, kolk že prej nisem nič ukrenil, kolk sem zaničevalen, ampak imam občutek da si pa spregledala tistega ki je vse o povzročil.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Vem, da je slepa, ker sem bila v vezah s tipi, za katere so me spraševali, kaj pčnem z njimi,..men so bli pa najboljši...samo, ko sem prišla do faze, da mi je grozno, sem šla...

HVALA! No upam da sedaj me malo bolje razumeš!
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
pozabila sem napisat mogoče
redface-1.gif

samo poznam pa primere, kjer so šele potem spoznali kakšna kokoš je bila kao prej,...ko so bili enkrat postavljeni pred zid, da je konec...ne vem, zakaj v teh primerih niso tipi prej prekinili vezo? očitno vseeno ni bilo tok slabo...
confused-1.gif

Verjetno bo šele zdaj zares ugotovil, da je bilo tako slabo in se začel tolčt po glavi zakaj ji je dajal možnost, da mogoče se bo pa popravila, ko pa bi jo moral v prvem planu poslati v [censored].

Jaz sem imel tud tako kokoš, kot sem napisal na začetku teme. Sem jo "prebolel" že 2 meseca pred koncem, ker sem videl kam zadeva pelje, sem pa tudi vedel, da sem vložil maks. v tisto vezo, medtem ko se je ona obnašala otročje/razvajeno, nedorasla svojim letom in resni vezi (verjetno tudi varala)in sem zato hotel oz. izzival naj ona konča vse skupaj, če se že tako gnilo obnaša. Zato sem čakal in zato, ker sem jo imel vseeno rad, sebe pa takrat bolj malo, kar je bila največja napaka (mlad i glup).

Kasneje po parih mesecih začneš razmišljat kakšno sranje si vse prenašal (za kar si delno sam kriv, ker jo nisi poslal v kur** že prej) in čeprav si jo prebolel že zdavnaj in niti pod razno ne bi imel ničesar z njo, NE pozabiš tega sranja, ki ti je kapljalo na glavo z njene strani.
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

Jah, ko so vpletena močna čustva, človek ne razmišlja povsem racionalno...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

Jah, ko so vpletena močna čustva, človek ne razmišlja povsem racionalno...

Točno to. Sej vsak pozna kako žensko s tipom, ki ji je non stop sral po glavi in jo poniževal, pa nobenmu ni jasno kaj sploh še dela z njim. Ko pa končno končata in čustva popustijo (po možnosti še on njo pusti), pa se šele zave kak [censored] je bil.

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kasneje po parih mesecih začneš razmišljat kakšno sranje si vse prenašal (za kar si delno sam kriv, ker jo nisi poslal v kur** že prej) in čeprav si jo prebolel že zdavnaj in niti pod razno ne bi imel ničesar z njo, NE pozabiš tega sranja, ki ti je kapljalo na glavo z njene strani.
ne-ne-1.gif

Ne boš verjel koliko sem prepoznal sebe trenutno iz teh besed...