Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Pravilno.
Zdej pa še enkrat preberi ynosove-fraiserjeve faze (odlično definirano)...sej je jasno, kje si.
In samo brez panike, k bodo prišle naslednje
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Pa sej prej sploh ni bila tok slaba....
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
očitno vseeno ni bilo tok slabo...
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz
@vprašaj (se mi zdi
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@vprašaj: ok, prekinil si...pa vseeno te je nekaj vleklo k njej, da si upal na boljši jutri...da si pa prekinil zaradi varanja se mi zdi razumljivo...pa bi prekinil tudi, če te ne bi prevarala? samo vprašam, ne se takoj ogroženega počutit
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Vem, da je slepa, ker sem bila v vezah s tipi, za katere so me spraševali, kaj pčnem z njimi,..men so bli pa najboljši...samo, ko sem prišla do faze, da mi je grozno, sem šla...
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
pozabila sem napisat mogoče
samo poznam pa primere, kjer so šele potem spoznali kakšna kokoš je bila kao prej,...ko so bili enkrat postavljeni pred zid, da je konec...ne vem, zakaj v teh primerih niso tipi prej prekinili vezo? očitno vseeno ni bilo tok slabo...
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Vem, da je slepa, ker sem bila v vezah s tipi, za katere so me spraševali, kaj pčnem z njimi,..men so bli pa najboljši...samo, ko sem prišla do faze, da mi je grozno, sem šla...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Jah, ko so vpletena močna čustva, človek ne razmišlja povsem racionalno...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kasneje po parih mesecih začneš razmišljat kakšno sranje si vse prenašal (za kar si delno sam kriv, ker jo nisi poslal v kur** že prej) in čeprav si jo prebolel že zdavnaj in niti pod razno ne bi imel ničesar z njo, NE pozabiš tega sranja, ki ti je kapljalo na glavo z njene strani.