Kaj berete?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Harry Potter.

Torej večinoma cajtnge
grin1.gif
).

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

Prebrala Živa zažgana
shocked-1.gif
res kruta knjiga

Sedaj se pa nameravam spravit na eno kriminalko Bratovščina svetega prta od Julie Navarro (previdevam, da bo na podoben način, kot je Davinčijeva šifra)

Za tiste, ki imate radi življenjske knjige, dogajanje je postavljeno v islamski veri, pa priporočam knjigo Hulya Kalkan - Samo svobode sem želela. Zelo dobra knjiga, pisateljica je marsikaj naredila za svojo sestro in dva brata, pa tudi sama se je uspešno branila pred islamskimi zakoni, ki so uradno že odpravljeni, neuradno se jih pa še vedno izvaja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zadnja krnjiga je bila DaVincijeva šifra, drugač pa petkov Dnevnik in sobotno Delo, Avtomagazin, Avto blic, Auto moto i šport pa mogoče še kaj avtomobilskega,...

pripravljam se brat knjigo o južni železnici (borovniškem mostu), ki sem jo kupil pred kratkim.

l.p. b

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zadnja krnjiga je bila DaVincijeva šifra, drugač pa petkov Dnevnik in sobotno Delo, Avtomagazin, Avto blic, Auto moto i šport pa mogoče še kaj avtomobilskega,...

pripravljam se brat knjigo o južni železnici (borovniškem mostu), ki sem jo kupil pred kratkim.

l.p. b

Moja je bila tudi Da Vincijeva šifra in nekaj avto revij hrvaškega izvora, predvsem EVO. Na srečo sem na morje prišla ravno tako, da sem ujela junijskega in julijskega.
grin1.gif

Drugače sem začela brati "Sanje o rdečem oblaku" od S. Rozman, ki mi jo na žalost ni zneslo predelati. Bo očitno počakala na naslednji dopust.
grin1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Nazadnje sem prebrala Čudovto življenje Josipa Broza Tita (Žarko Petan). Drugače pa dnevno berem on-line cajtnge, revijo Stop in Avto-magazin.

Drugače pa jaz knjige raje postavljam kot berem.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Čestitam za zmago v dirki "Potegni iz naftalina najstarejšo temo in zmagaj".
cool-1.gif