Kadilci

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mamicu vam, a res morate biti taki moroni, da mečete svoje sledi=čike vsepovsod po tleh? Pa p.izd.a vam mamina, poln dvorišče in zelenico jih imam. Če enega izmed vas dobim, pa žrl boste lastno svinjarijo!
Pa je kdo v svoji omejeni titari pomislil, kaj je storil z odvrženim čikom čez okno (hint, zadnji požari ob AC na Primorskem)? Ma gate bi vam slekel, tako kot v Avstraliji, kjer v nekem mestecu velja predpis/dovoljenje, da se iz odvrženih ogorkov pobere DNK sline in ugotovi/kaznuje kršitelje...
Ma po 100EUR bi morala biti škatlica čikov, pa še 100EUR okoljskih dajatev zraven...
Gamad nevzgojena jedna...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
467716-post_slo.gif

Igrišče med bloki ima več čikov na tleh kot trave. Proklete pičke nevzgojene. Da dodam zraven še tiste, ki na klopcah v parku fuknejo na tla kar jim paše.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
467716-post_slo.gif

+1 samo
10.gif
po njim....

cigareti so prepoceni, vsaj 5€ bi morali biti pa stroški zdravljenja samoplačniško !!!!
uf-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.779
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Res si revček, zakaj pri meni nihče ne meče? Aja, sam ne kadim me pa kadilci ne motijo, najhuje je to, da motijo kvazi liberalne!
Ker smrdiš in se te izogibajo
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Bla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla blaBla bla
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.933
11.123
113
Se čisto strinjam, čeprav kadim. Razpizdi me pa to, da nekadilci zasedejo teraso v kafiču. Na čistem zraku itak niso, ker okoli njih kadijo,
Sem pa že videl, ko je človek vsipal pepelnik ven iz avta
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
OK. Mene družba kadilcev ne moti. Moj zelo dober frend kadi kot turčin. Ampak ne meče te ogabe po tleh! Prosi za pepelnik, gremo na teraso in voila. Pa pirček in je ura krepko jutri...
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Hint teslo, ker živim ob glavni cesti in skorajda vsako minuto vidim take packe, ki mečejo čike čez okno? Morda zato? Ker imam na dvorišču poleg čikov tudi zbirke zmečkanih škatlic?
Vsaj vem kakšne sorte čikov obstajajo...
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Res si revček, zakaj pri meni nihče ne meče? Aja, sam ne kadim me pa kadilci ne motijo, najhuje je to, da motijo kvazi liberalne!

Jaz se (trenutno bivši) kadilec - a mi gre vsestransko odmetavanje čikov ravno tako na organ. Ugasneš (pohodiš) in odneseš do najbližjega smetnjaka - ni težko.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Enim očitno je. Zadnjič je en mali v pričo mene na semaforju vrgu vn ovitek od čokolade, mama pa nič. Pa vidla je.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sine, tako kot tvoji pravijo da je bila cerkev tam pred ostalimi (in s tem opravičujejo posiljevanje z zvonenjem) tako je bila tale bajta kjer živim daleč pred cesto tu postavljena.
Sedaj pa pojdi jokcat še na RKC forum.
In nisi me špiknil, si pa pokazal vso svojo (ne)inteligenco.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
OK. Mene družba kadilcev ne moti. Moj zelo dober frend kadi kot turčin. Ampak ne meče te ogabe po tleh! Prosi za pepelnik, gremo na teraso in voila. Pa pirček in je ura krepko jutri...
smile-1.gif

Sam kadim in naredim isto.

Je pa tako, če je na tleh 100 ogorkov, si narod misli, da eden več se pač ne pozna. Podobno je s smetmi po hribih.

Imam pa ene 4 pepelnike od garaže do terase, tako da "stalni obiskovalci" vedo, da me odmetavanje moti in jih nimam po dvorišču.

BTW, kje nabavit pepelnik, podoben tistim samostoječim gostilniškim?

Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Hint teslo, ker živim ob glavni cesti in skorajda vsako minuto vidim take packe, ki mečejo čike čez okno? Morda zato? Ker imam na dvorišču poleg čikov tudi zbirke zmečkanih škatlic?

Jebat ga. Sam že celo življenje pobiram smeti za takimi. Malo zaradi okolja, zadnje čase pa tudi kot zgled otroku.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Se čisto strinjam, čeprav kadim. Razpizdi me pa to, da nekadilci zasedejo teraso v kafiču. Na čistem zraku itak niso, ker okoli njih kadijo,
Sem pa že videl, ko je človek vsipal pepelnik ven iz avta
bonk.gif

Jaz se z veseljem počim na teraso oz. območje za kadilce, potem se pa zabavam, ko gledam junkije, ko si ne najdete mize, kjer bi se lahko fiksali.

Drugače pa na zraku ne paše sedeti samo kadilcem veš.

B81

22. jul 2007
37.933
11.123
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

BTW, kje nabavit pepelnik, podoben tistim samostoječim gostilniškim?

To ti da kaki pijani kolega v avto tak, da sploh ne ves
grin1.gif