Kadetnica - mamine sinčke je treba utrditi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Sem imel priliko dobro leto dni tega glede Kadetnice srečati Perka, JNA oficirja, njega ženo in dva gojenca...mislim, da se tudi na alterju najde kakšen mehkužec, ki bi mu tak tretma prišel prav...

Kadetnica

Harden the [cenzura] up!!!

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.471
5.060
113
Ozdravljen alkoholik, ruglov namestnik,... za koga bi res verjetno prišel prav... ne bi pa glih rekel da bi on bil lahko v preteklosti ali pa sedaj vzor...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Stari, če te mamica ni dojila (po možnosti pa je bil foter ženskar ali ga ni bilo zraven pri vzgoji), ti nobena disciplina ne bo izboljšala kvalitete življenja. Tolko o mehkužcih in Felixih ter Humarjih in podobnih džekih.
JNA oficirska šola pa tudi ni primerna za normalno vzgojenega najstnika. Za kake razvajenčke pa je lahko že nevarna
evil.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.790
1.569
113
V roke bi moral dobiti takšne patološke osebnosti kot so naši politiki, pa bi imel do smrti več kot dovolj dela...
aplauz.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Perko meni, da je tak način pravi pri zafuranih otrocih...kako bi pa ti recimo postopal? Daj kak primer...
cheer.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Več časa bi posvečal osveščanju (če hočeš: izobraževanju) bodočih staršev. Booyaka! Kadetnica je eetaq premajhna stari.

Bi moral prebrati kaj več o podrobnostih te metode. Kaj, poleg discipline, pridobijo pacienti. Koliko se ukvarjajo z vzroki za stanje v katerem pridejo v Kadetnico. Ljudje morajo razumeti sebe (tudi, če je v ogledalu stieber
evil.gif
), če ne so lahko cel lajf v Kadetnici ali pa pri mamici in...
A Perko je odraščal v normalni družini? Z ljubečo mamo in očetom, ki je nosil hlače in postavljal meje? K ma v headerju tiste gore...pa me tko mal zanima...kaj ga vleče v gore pa to.