Jutri policaji aktivni !

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Danes so me na poti 100km ustavili dvakrat. Bil sem z naloženo prikolico, obakrat je postopek trajal približno 20-25 minut. Razna preverjanja in poizvedovanja o avtu, prikolici in tovoru (kot da bi bil na carini). Potem me je skoraj ustavila še tretja patrulja, peljali so se proti meni in sem jih že videl v ogledalo kako se polkrožno obračajo. Ker sem se s prejšnjima dvema patruljama zamudil že skoraj 1 uro, sem stisnil po gasu in jim pobegnil skozi semafore (seveda skozi zeleno, njim se je prižgala rdeča).
evil.gif

Kazni nisem nobene pokasiral, čeprav sem očitno bil danes vsem izredno sumljiv.
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Še enkrat. Enota za izravnalne ukrepe. To so tisti ki so bili večinoma na mejah. Iščejo ukradeno robo.. predvsem pa imajo opravka s tujci, 90% pa romuni in ukrajinci.
Večinoma imajo zadaj na polici tudi LED zaslon, in le reeeeeeeeedko ustavijo slovenski avtomobil. Mora biti res nekaj hudega, da se zapičijo vate.
Odvisno, če delujejeo v okviru polcijskih uprav so iz enote oz. policijskij postaj za izravnalne ukrepe (PPIU).
Če pa delujejo v okvirju Generalne policijske uprave (GPU) so pa iz Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM).
SENDM-jovci, kar pogosto ustavljajo tudi SLO voznike, posebej tiste ki pogosto kršijo CPP.
PPIU pa večinoma, kakor si omenil tuje državljanje.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
še dobro da so pozorni na hitrost, da sem jest lahko prišel domov s parimi piri v rit!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Danes je bila pri Dupleku ena policajkla v temno zeleni fabiji
confused-1.gif
, ne vem če je bil radar ker je bila sama.

A torej lahko pričakujemo policaje kr v vsakem avtu?

Sem jo videl babiko! Okol 15-17 tu vmes ane? Samo ni mi delovala da bi kazni talala, ker ji je bil
njen GSM prehudo zanimiv. Mogoče je pa preemala MMS-e od katerega kangooja postavljenega malo više...
rolleyes-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kot kaze so fokusirali na V Slovenijo, sem v 500km videl eno patruljo, pa se to na Hrvaskem
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Še enkrat. Enota za izravnalne ukrepe. To so tisti ki so bili večinoma na mejah. Iščejo ukradeno robo.. predvsem pa imajo opravka s tujci, 90% pa romuni in ukrajinci.
Večinoma imajo zadaj na polici tudi LED zaslon, in le reeeeeeeeedko ustavijo slovenski avtomobil. Mora biti res nekaj hudega, da se zapičijo vate.
Odvisno, če delujejeo v okviru polcijskih uprav so iz enote oz. policijskij postaj za izravnalne ukrepe (PPIU).
Če pa delujejo v okvirju Generalne policijske uprave (GPU) so pa iz Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM).
SENDM-jovci, kar pogosto ustavljajo tudi SLO voznike, posebej tiste ki pogosto kršijo CPP.
PPIU pa večinoma, kakor si omenil tuje državljanje.
A nima carina istih oktavij?
1x sem videl, ko so enega romuna
rolleyes-1.gif
imel na bus stopu in je na displejčku pisal STOP CARINA