Vidim, da serješ oslarije...Levičarska pijandura.
Juncker je iz Evropske ljudske stranke, ki spada bolj v desno stran kot levo...
In kot vidim sped s prstom kažeš na druge, češ "saj on je tudi bil pijan"... Tipično za Janševe ovce.
Vidim, da serješ oslarije...Levičarska pijandura.
.Ta paše bolj k "desnim" pijanduram, tako kot precej SDS-ovcev. (pa še drogirancev zraven)
Ta paše bolj k levičarskim pijanduram, tako kot je Miha Kordiš (pa še drogirancev zraven)
Če pogledaš trenutne predsednika najmočnejših/najpomembnejših/največjih držav...
- ZDA: Trump -večkrat bankrotirani poslovnež, potomec lastnika bordelov, svetovni neotesanec itd.......
- Rusija: Putin-hmm..agent KGB, samodržec
- Kitajska: Xi Jinping- komunistični kapitalist?
- EU pa ta pijanska kreatura
Komu bo on resen sogovornik?
Mene je sram.
Mene je sram.
Aha tvoja logika je torej, da se je treba sprijazniti z dano postavo, pa kakršnakoli le-ta že je.Pa se ponosno preseliš v ZDA, v Rusijo ali na Kitajsko. Kje pravzaprav šteka?
Če pogledaš trenutne predsednika najmočnejših/najpomembnejših/največjih držav...
- ZDA: Trump
- Rusija: Putin
- Kitajska: Xi Jinping
- EU pa ta pijanska kreatura
Komu bo on resen sogovornik?
Mene je sram.
Pa si prepričan, da so izvoljeni in ne nastavljeni EU ?Res ne razumem... odnosa do izvoljenih vladarjev naše "širše domovine".
Pa valda si bil taprav delodajalc in si jo po koncu bolniške odpustil...simulantko eno!Svet (ne samo Evropa) je zdolgočasen.
Ti pa - če se pri rosnih tridesetih letih zdiš tako vzvišen in neranljiv, Bravo! Kar tako naprej, v pogumne zmage ! Mojo je išjas zvil pri 26. letih, za šest mesecev. Ni izgledala nič pijana, bolelo je pa če samo gledaš!
Lahko morda kaj storiš na to temo?
Ja, "hlapca", definitivno in v vsakem primeru.
Bom dal kar prvi primer, ki mi je padel na pamet : Trideset let že protestiramo zaradi premikanja ure na poletni in zimski čas, pa do danes ni nihče niti uhlja dvignil !
Imaš torej kje kakšno upanje, da vplivaš na sistem? Juncker pijan ali trezen? Šarec šef države? Janša šef države?
Imaš vtis, da vplivaš na sistem?