Jermen za kosilko

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
mogoče ja. Bo dal mal večjo jermenico, da bo jermen pasu
priden.gif

http://parts.al-ko.com/shop/parts/index.php?tc_sid=2&tc_cid=1&tc_lid=1

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Ubistvu mava oba prav

Iz motorja na gred je tvoj optibelt X10....

Iz gredi na nože je pa moj SPZ 662....

Zdej kjer mu je že odletu
sprasujem se.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Evo me
cool-1.gif

ne šraufam kosilnce .... ..
sm jo pa res uporablju .... kosit sm šu z nahrbtno
wink-1.gif

Evo fantje hvala za trud pas sm pa naroču SPZ 662, odletu mi je ta ki gre na nože.

kje maste odprt račun za kafe
wink-1.gif

***** padajo...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
kameleON je zaslužil coffee... je pravilno predvidel kter jermen ti je šel....
ko ti po bočil pa oni drugi iz motorja na gred, ga bom pa še jaz zaslužu ...
tongue-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ja. OK. Zmente se. Jaz sem napisal za napačen jermen šifro.
Sem pa še enkrat mal pogledal temo. Vidim , da je dosti debate o tem, kter del kam paše.
Najlaže je del iskati tako, sa si z interneta printaš kosovnico (če je še nimaš in je nisi dobil pri nakupu kakšnega stroja) in enostavno poveč trgovcu model stroja in številko rez. dela. Če veš, da paše nekaj od drugega stroja, mu poveš šifro od tistega stroja/dela. Ni problem na netu poiskat.
Ko sem sam iskal neko brezvezno gumico, mi je po telefonu rekel trgovec, da ima raznih gumic tisoče tam. Za mojo kosilnico je pa vsaj deset različnih glede na model, leto proizvodnje.... bla bla. Ko sem pobrskal po netu sem mu samo še povedal šifro in zadeva je bila rešena v 5 sek. Mal tud moramo vedeti, da ne morejo poznat vsega kar paše na kter stroj. Še posebej, ker danes proizvajalci menjajo dimenzije raznih delov že zato, da se ne bi pojavilo preveč kakšnih kopij. Celo to se mi je že zgodilo, da so od mene hoteli vedeti, kje je bil stroj sestavljen. (mislim, da je bilo vprašanje Japonska ali Švedska) Ker eni uporabljajo neke drugačne dele, navoje, nastavki.... ne vem kaj vse. Zanimivo.
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Serviser je bil mal površen in je prodajal jermen od BM875 II namesto od BM 875 III....to je vse.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
....in strgan original izgubil,
kr fanj povrsen, kaj mu cem jezis in pi....dis se lahko kr ces nanjga .... jermena se vedno ni....