Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...
če maš naprimer taka avta bi moral plačati tri police in ne eno
Citat:
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
No no. Sparkase je občutno cenejši od recimo NLB.
Citat:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
In če ti lahko država s trenutno zakonodajo za oba pokasira cestnino in ostale stroške registracije, zavarovalnica pa še premijo, kaj ni to potem čudovit sistem za obiranje naroda? Si sploh kdo želi spremembo, razen lastniki vozil?Citat:
Dej pusti otroke... Njim je fafing in lizing vse eno in isto in zastonj. Pa še fajn se majo zraven...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Večina lizing hiš zahteva za popust obvezno minimalno 1 leto trajanje lizinga in med 40 do 80% maksimalnim pologom.
Če si se pa ti za lizing zmenil pri ta žganih imaš pa lahko drugačne pogoje. In če bi natančno prebral lizing pogodbo v celoti, bi videl da niti bonus niti popust niti kasko zavarovanje nista zastonj (kot je že enkrat govoril Lost1) ampak sta všteta oz. skrita v stroških lizinga in v višini obroka. Tako da, če imaš dovolj svojega bonusa, je bolje, da ga koristiš še naprej...
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jah tako je, da ti pomagam... najbolje da bonus preneseš name, jaz pa ti dam 200€ in sva zmenjena. Imaš ti rešen problem pa jaz tudi.
* če imaš vsaj -40%
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jah tako je, da ti pomagam... najbolje da bonus preneseš name, jaz pa ti dam 200€ in sva zmenjena. Imaš ti rešen problem pa jaz tudi.
* če imaš vsaj -40%
SI nardila kak karambol, da imaš probem z bonusi?