Jebo tej državi pas mater.. 10X

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Greš odjavit avto, pa te gospa prijazno opozori: če v treh letih ne boste sklenili novega zavarovanja, vam bonus zapade!
bonk.gif

Aja? Zakaj mi pa potem še diplome ne vzamejo, ker že tri leta ne delam tistega zakar sem dipl.
bonk.gif

Jebemumater da se bom začel vozit z bosanskimi tablicami. Pa nej si potem nepravilna parkiranja in stacionarce vtakenjo v te svoje pederske riti... (se opravičujem homoseksualcem, brez zamere)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jah tako je, da ti pomagam... najbolje da bonus preneseš name, jaz pa ti dam 200€ in sva zmenjena. Imaš ti rešen problem pa jaz tudi.

* če imaš vsaj -40%

Nazadnje urejeno:

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Mafija drzava -mafija zavarovalnice.
Na vozilu imam pri sloveniki osnovno zavarovanje in toco. Letos pride agent podalsat in pravi :ce hoces se naprej toco moras doplacat se ao+ , pa kaj ima veze toca z ao+? Nevedo vec kako krasti pa se zmisljujejo neke leve fore. Seveda sem z njimi prekinil in drugje dobil se ugodneje kot do sedaj.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sej bodo naše zavarovalnice padle na realna tla, počasi prihajajo tuje zavarovalnice... potem bo pa drugače.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ja, seveda pa kaj še
enoten trg, enotne cene. odstopnaja so +- 10 % za posamezne zadeve
pri nas je tudi polno tujih bank,. pa so storitve enako poceni-drage kot pri naših bankah
enako je pri trgovcih. dobra roba stane enako. škart tudi. +- nekaj %

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
pa imaš še vedno 3/4 preveč papkov na NLB, plačujemo jo pa vsi davkoplačevalci.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Se strinjam, da je tečno. Ampak, če imaš kul bonus, pač registriraš en avto v familiji/od kolega za par dni, pa potem odjaviš. Je nekaj stroškov, ampak bonus se splača obdržat.

Edit: tako sem letos svoj avto zavaroval na mamo, ki ji 40 % bonus hibernira že 2 leti, naslednje leto pa spet upalim mojega
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Lahko skleneš provizoriš zavarovanje za minimalno dobo in tako "obudiš" polico za naslednja 3 leta. PS: Do nedavnega je šla polica pa-pa že po 2 letih če se ne motim.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sej bodo naše zavarovalnice padle na realna tla, počasi prihajajo tuje zavarovalnice... potem bo pa drugače.

tu si zadela mimo. Če misliš, da bodo tuje zavarovalnice veliko cenejše ne zdrži ekonomske logike. Enostavno vprašanje. Če vstopiš na tuj trg se prilagodiš njihovim cenam, si le malenkost cenejši, ker s tem pobiraš smetano. Zsakaj bi bil veliko cenejši s tem bi imel manjši dobiček, če pa ovce rade veliko plačujejo?
Ali če sem še bolj konkreten LIDL in HOFER sta pri nas dražja, kot čez mejo v avstriji, ker pač imamo mi v trgovinah na spločno viskoe cene, ker imamo pač večji standard kot Švica in še marsikdo!

Hvala Borut in Hvala Franci
cheer.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Mah, jebeš bonus, čakamo, da bo možno dva avta imet registirana na eno polico...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Ja, bom pač nekaj zmutil, druzga mi ne preostane. Samo zdi se mi pa bedarija, da leta in leta nekaj gradiš, potem se ti pa po treh letih izbriše...
uf-1.gif

Je pa res ja, vse lahko tako lepo funkcionira v tujini, samo pri nas ne.
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Mah, jebeš bonus, čakamo, da bo možno dva avta imet registirana na eno polico...
In zakaj bi katerikoli od zavarovalnic bilo v interesu (upoštevajoč trenutno zakonodajo glede registracije vozil)?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...
In če ti lahko država s trenutno zakonodajo za oba pokasira cestnino in ostale stroške registracije, zavarovalnica pa še premijo, kaj ni to potem čudovit sistem za obiranje naroda? Si sploh kdo želi spremembo, razen lastniki vozil?
evil.gif