Jebemte DjErik..

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Brez zamere, ampak pri tej situaciji jaz običajno počakam, da vidim iz ravnanja avtomobila, da bo dejansko šel res v desno. Namreč izkušnje učijo, da v Sloveniji se ne moreš preveč zanašat na smernik. In če ti je življenje tukaj drago je bolje prej dobit fizično potrdilo, da ga oseba dejansko umsko uporablja. Sicer imaš precej hitro preoblikovan avto (v najboljšem primeru).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
evil.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
nauč se žmigavce uporabljat
evil.gif

Što? Ne æujem dobro!
evil.gif

Kaj spet jest kriv!! če ni slike,gif,jpg,avi,dvix,dias,imaxposneto mene v prekršku vlada vse zanika!
grims-1.gif

lahk pa pojasnš kje je blo to,da vem če sm bil v blizini :D
aplauz.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest ne vem, zakaj bi žmigavce uporabljal recimo na križiščih kjer so razvrstilni pasovi. Če si pač na levem je nekako logično da boš zavijal desno...

jest ga uporabljam le, kadar vem da je bolje, da tud drugi vejo, kam grem, drugače jih ne uporabljam...

Žmigavce se uporablja največ zaradi drugih. In če je nekdo egoist, zakaj bi jih potem uporabljal? On sam že ve, kam bo šel, za druge se mu pa j...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
evil.gif

Što? Ne æujem dobro!
evil.gif

Kaj spet jest kriv!! če ni slike,gif,jpg,avi,dvix,dias,imaxposneto mene v prekršku vlada vse zanika!
grims-1.gif

aplauz.gif

Hehe. Tm na Fužinah okrog 18. Recmo da ti oprostim, ker nisi mel časa, ker se ti je nekam mudil in si bil preveč busy si pas zapenjat med zavijanjem
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
evil.gif

Što? Ne æujem dobro!
evil.gif

grims-1.gif

aplauz.gif

Hehe. Tm na Fužinah okrog 18. Recmo da ti oprostim, ker nisi mel časa, ker se ti je nekam mudil in si bil preveč busy si pas zapenjat med zavijanjem
evil.gif

kaj si zdej prijazen z njim?!

TAKOJ NA GILJOTINO Z NJIM!
10.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Imaš prav.
Ker so meglenkarji ravno takšni zahojeni egoisti, od mene dobijo takoj direkt u ksiht dolge, ravno takim zahojenim egoistom, ki jih je na avtocesti treba prehitevati po desni pa ves čas prehitevanja držim prižgano hupo.
cry12bpy.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Meni tudi dvignejo pritisk taki, ki vozijo 20km/h pod omejitvijo na levem pasu, pa jih je nemogoče prestaviti na desnega, čeprav je prost.
Meglenkarje še nekako prenašam ko je suha cesta, ko je pa mokro in se vse blešči so pa zelo moteči.
Če kdo ne uporablja smernika, pa smatram da bo šel naravnost.

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Imaš prav.
Ker so meglenkarji ravno takšni zahojeni egoisti, od mene dobijo takoj direkt u ksiht dolge, ravno takim zahojenim egoistom, ki jih je na avtocesti treba prehitevati po desni pa ves čas prehitevanja držim prižgano hupo.
cry12bpy.gif

Hehe, se mi je zdelo, da nisi samo zaradi boljše vidljivosti na ex-barčico montiral dodatnih daljink. Še vedno opravljajo svoje poslanstvo.
evil.gif

Samo včasih se mi naveliča vsakemu tretjemu avtu blendat.
frown-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Jao Erik. Glavne luči tud lahk pržgeš kdaj. Sploh ka maš ta siv avto ka ga je težji opazt.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Brez zamere, ampak pri tej situaciji jaz običajno počakam, da vidim iz ravnanja avtomobila, da bo dejansko šel res v desno. Namreč izkušnje učijo, da v Sloveniji se ne moreš preveč zanašat na smernik. In če ti je življenje tukaj drago je bolje prej dobit fizično potrdilo, da ga oseba dejansko umsko uporablja. Sicer imaš precej hitro preoblikovan avto (v najboljšem primeru).
se strinjam. odkar bi se pred leti skoraj čelno zaletel v katrco, ki je imela lev smernik, šla je pa naravnost, se ne oziram kaj dosti na smernike. tudi na žalskem rondoju vsake toliko časa naletim na junake, ki se vozijo po zunanjem pasu z desnim smernikom, ki ne zavijejo pri prvem izvozu ven.