Je tole lahko nateg? Nujno rabim pomoč.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Verjetno gre za ukradene kreditne in jih na ta način počrpajo, al neki.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Evo sem mu napisal da samo keš ob pickup ker kao nimam paypal in dobim nazaj
smile-1.gif
:

Thanks for your mail once again i will like you to understand that I insisted on paypal because i don't have access to my bank account online as i don't have internet banking and i can't go to the bank due to the nature of my work, but i can pay from my paypal account, as i have my bank account attached to paypal account, i will need you to send me your paypal email address so i can make the payments asap for the item and pls if you don't have paypal account yet, it is very easy to set up, go to www.paypal.com and get it set up , after you have set it up i will only need the e-mail address you use for registration with paypal so i can make the payment immediately through your paypal account okay....

Here's the Information Needed...

PayPal Name ;
PayPal E-mail ;
Cell Phone No :
Home Address for pick-up :

Await news soon..
Thanks...

On bi zdaj da jaz naredim paypal account in pa on revež ne more do banke, pa še cifro mojo rabi....
hysterical-1.gif

Das del njegovega besedila v Google in imas materiala za branje za nekaj casa
smile-1.gif
>> http://goo.gl/ISUUIf

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Zakaj pa ne bi naredil PP racuna in prejel denar? Pa nategni ti njega. Ko nakaze denar, ga hitro prenakazi naprej al ne bi slo tako?

Kaj potem? Kdo ve zakaj tko ne bi šlo ?

Se bom še jst lotil omare prodajat na bolhi
tongue-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
V resnici ne bo prejel denarja na PP. Vse kar bo dobil je fake sporočilo, da je prejel denar na PP.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.266
340
83
A ni škoda časa? Na bolhi ali avtonetu če ni slovenc (ali bivša juga) je nateg. Pika. Škoda pisat na to temo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če samo tole "I am ok with your price, give me your paypal email" skopiraš v googla, vidiš da neki ne štima;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Takole napamet..

Ti mu daš paypal email, oni ti pošlje fejk mejl, da imaš denar na ppju povezavo kjer klikneš(verjetno prijava in odde password) da prevzameš denar. In potem se zabava začne verjetno.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Evo moj primer : Nujno sem rabil neko specializirano zadevo ki se v Evropi rabljena ne dobi, v USA pa .Pišem prvemu, on ne bi pošiljal v Eastern europe, prišem drugemu on najraje ne bi pošiljal, ko omenim Slovenijo se ugrezne, pišem tretjemu mi pošlje nekaj podobnega temu zgoraj. Tle smo mi v očeh amerigosov smo navadni cigoti hehe

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Torej se tukaj vse podre ker je v anglescini in zadaj bogvekdo. Torej idealna priloznost za slovenca ki uporabi isti postopek nategunstva, ker pac slovenskemu jeziku vrjamemo?

jello

Guru
22. sep 2008
10.282
3.909
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Plačilo torej samo Westernunion ali keš v kuverti,na paypal raje pozabi.

Plačilo neznancu preko WU je zagotovilo za nateg. On ti lahko nakaže čisto iz normalnega (ampak zlorabljenega) računa, nakazal pa bo vedno več kot je cena (od tod njegov prihodek). Višek mu vrneš na WU. Ko ugotovijo da je bil račun s katerega je šel denar pridejo do tebe in ker si zadnji znani v verigi si ti tisti, ki je bil nategnjen. Romun, kateremu si prek WU nakazal višek pa je neizsledljiv. Njih dejansko zanima samo tisti višek nad tvojo ceno (zato vpletejo še transport service).

aja, @OP: ne, to ne more biti nateg, ja, prodaja starega pohištva s kontinenta na kontinent je danes ko se je svet globaliziral nekaj popolnoma normalnega. In nenazadnje, ja, rabiš pomoč. nujno.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
A ni škoda časa? Na bolhi ali avtonetu če ni slovenc (ali bivša juga) je nateg. Pika. Škoda pisat na to temo.

Na avto.net sem že dobil klic iz Avstrije. Sicer ni šlo skozi, ampak bil je legit. Drugače se strinjam.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Bratranec je kombi prodal tunizijcu, ki je videl oglas na avto.net. Najprej je mislil, da gre za nateg, ampak tunizijec se je dejansko pojavil pri njemu z denarjem v rokah
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Sodelavec je prodal pežojčka nekam v Afriko. Mislim, da celo v Nigerijo.
Tip je prišel iz Gradca, bil je temnopolt in v prijetnem pomladnem vremenu zavit v debelo puhovko
cool-1.gif

Potem pa menda v Trst in na ladjo.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
He he, tko kot tule tudi ni.....:

Bog vas blagoslovi,

I Kate Mrs.Johnson, jaz sem poročen z gospodom, Adams Johnson, nismo imeli družino, ker je moj mož in jaz nimam otroka pred njim smrt, sem se odločil, da zapusti vse svoje premoženje v višini milijona $ 12.500.000 dolarjev v dobrodelne namene ali človek dobrega značaja, tako da se denar, porabljen za izgradnjo sirotišnice, bolnišnice ali kateri koli drug ukrep, ki poteka v dobrodelni dogodek za razdedinjenjem otroke.

Nočem, da moj denar, ki ga upravlja sebičen, ker na žalost, ti in vem, da so naši voditelji niso dobre manire in biti sposoben, da bi dobili svoj denar na svoje račune v tujini, ali kupiti rabljen luksuzno nastanitev ali izpolniti vse kot želja, namesto da bi se za pomoč otrokom iz revnih družin, ker imam ta sklad se deponirajo v varnostni družbi tukaj, kjer živim zdaj, želim, da vlagajo denar pametno na tistih področjih, kot je moj cilj je, da bimalo pomoč ljudem v stiski, bodo izpolnjeni.

Če imate dober znak ali dobrodelno organizacijo ali osebo, ki dela za revne otroke in strahu pred Bogom, ne oklevajte v stik z mano, kakor hitro je mogoče, ker sem zelo oslabljen zaradi bolezni in ne vem, če sem bo trajalo dva meseca, sem dal.

Vem, da ne morem odpreti vrata v nebesa, ampak vsaj jaz bi imela čisto vest, saj se zavedajo, da sem lahko prispeval malo, da bi ta svet boljši kraj za življenje v red.

Če ste zainteresirani, se obrnite mi z mojo zasebne elektronske pošte: (johnson_kate74@yahoo.com)

Bog vas in vašo družino Bog blagoslovi.

tvoja sestra v Gospodu.

Kate gospa Johnson.

Še enkrat he he...
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Kaj pa to, je tudi nateg, zgleda kot pravi
cool-1.gif
:
Meni je kot nateg:

Stran je enaka kot za natečaj...., moti me zakaj bi pošiljal kopijo dokumenta

From: Wall of Picture <game-10@newfaceoftheeuro.eu>
Date: 03. december 2014 11.23.10 GMT+1
To:
Subject: Natečaj Selfie z novim bankovcem za 10 € – upravičeni zmagovalci
Reply-To: Wall of Picture <game-10@newfaceoftheeuro.eu>
Čestitamo!

Izbrani ste bili kot eden od 100 upravičenih zmagovalcev v natečaju »Selfie z novim bankovcem za 10 €«. Osvojite lahko enega od petih iPadov mini ali enega od 95 bankovcev za 10 € v prosojnem bloku.

Zmagovalec in prejemnik nagrade boste postali potem, ko je bila vaša upravičenost do zmagovalnih stopničk preverjena v skladu s pogoji natečaja. Na tej povezavi vnesite svoj e-poštni naslov in priložite digitalno kopijo svoje osebne izkaznice ali potnega lista v roku treh delovnih dni od datuma, ko ste prejeli to e-pošto.

Še enkrat hvala za sodelovanje v natečaju »Selfie z novim bankovcem za 10 €«.

Lep pozdrav,

Ekipa za obveščanje o eurobankovcih in eurokovancih

Generalni direktorat Stiki z javnostjo in jezikovne storitve
EVROPSKA CENTRALNA BANKA
E-pošta: EBCCProject@ecb.europa.eu

http://www.euro.ecb.europa.eu
http://www.novi-eurski-bankovci.eu
https://www.youtube.com/ecbeuro
https://twitter.com/ecb