Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Majč: Ja, jaz bi bila srečna ja, sam kaj ko takih tipčkov ni!
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
torej ti iščeš tipa ki ti bo vse to nudil, ampak kaj pa ti lahko njemu nudiš?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
...Tistim, ki jim pa razna copatarstva in podobna podrejenost paše (bolj pudertetniško...), pa naj jim
Prav za pubertetnike ni pretirano značilno, da bi bili copate. Tudi, če slučajno so, so to praviloma tistih 14 dni, kolikor traja povprečno razmerje.
T.i. copat je veliko več v razmerjih odraslih, poročenih ljudi.
Zanimivo pa je, kako nekateri kar naprej na plano vlečete copatarstvo. Vas to tako zelo (osebno) žuli, da to nalepite v čisto vsako temo, ki slučajno pride mimo?
BTW: Kdo je pravzaprav copata? Vsak, ki ne pretepe žene za zajtrk, kosilo in večerjo? Vsak, ki enkrat na teden odnese smeti ven? Samo tisti, ki ga ima žena dobesedno na radiator priklenjenega?
Res me zanima, kako se boste opisali.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:torej ti iščeš tipa ki ti bo vse to nudil, ampak kaj pa ti lahko njemu nudiš?
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
...Se ni za prerekati... pa vendar, če se na neko drugo objavo na Alterju sklicujem: mater si tečna
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Diablo: Ali je lahko zenska najbolj srecna na svetu, v zvezi in fura dolgo tako zvezo, ce ima najbolj pametnega in izkušenega tipa na svetu, ki vse ve, zna (o razmerjih, sexu itd)?
Majč: Ja, jaz bi bila srečna ja, sam kaj ko takih tipčkov ni!
Diablo: Poznam pa kake, ki iscejo izkušene, pa če so potem tako srečne ko jih najdejo?
Majč: Valda, sam morjo bit tud pametni pa vse znat pa bit duhoviti, znat popravljat računalnike, poskrbet za dobro večerjo pa sex mora bit jubudubiduuuuuitd. da ne naštevam....vglavnem tip mora bit tolk tata mata, da bejbika sam še z JA odgovarja, karkoli on reče!!!!!
majčy
torej ti iščeš tipa ki ti bo vse to nudil, ampak kaj pa ti lahko njemu nudiš?
Citat:
I love you too
majčy
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Torej bi bila s čebelco za skupaj
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ker si pač Spirit